SON DAKİKA
SON DAKİKA


Anneler günü...
10.05.2020

 

Anneler gününü bir gün kutlamak yetmez her gün anneler günüdür.

Anne kalbi bir bahar mevsimi gibidir ,güneşli yağmurlu, ılık havasıyla okşar doğayı gevşetir. Katılıkları ve her varlığın çoğalıp rahatça yaşamasına olanak tanır. Her türlü fedakârlığı sunar. Anne kalbi de öyle değil midir?

Bahar gibi ılık ve yumuşak.

Bir yumruk büyüklüğündeki bu kadın kalbinin içine bin bir çeşit sevgi yerleşmiştir .Ama en güzeli evlat sevgisidir. Evlat sevgisi karşılıksız ve sabır doludur. Anne olmanın bedelidir. Canını ortaya koyarak var ettiği bu varlık için her türlü zorluğa katlanıp o küçük aciz, bakıma muhtaç yavrusunu sağlıkla hayata katabilmektir.

Annelerimiz hayatın her evresinde muhtaç olduğumuz biricik varlıklardır. Belki kıymetlerini tam olarak bilmediğimiz yokluklarında ise bütün benliğimizle varlığına ihtiyaç duyduğumuz eşsiz insanlardır.

Sizlersiniz toplum binasının sağlam direkleri ve yükünü taşıyanlar. Yarınlar sizlerin sayesinde aydınlanır. Bazen kulaklarımıza yaşamın ezgilerine fısıldarsınız; içimizi ısıtan sizlerin sevgisi oldu yıllarca.

Bir tebessümünüz dünyalara bedeldir. Bir tatlı sözünüz bile kol kanat olur uçarız, üzerimizdeki onca emeğinizi nasıl unutabiliriz işte annelerimiz...

Tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyor ve ellerinden öpüyoruz.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap