SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uyanın... Türk'e düşman Türk nesil yetiştiriliyor
23.07.2020

 Ne yapalım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşananlara göz mü yumalım?

Kıbrıs Türklerinin nasıl Türk düşmanı olarak yetiştirildiğini, gelecek nesillere Türkiye’ye karşı kin ve nefret pompalandığını göz ardı mı edelim?

SU uyur, düşman uyumaz elbet…

Bu gerçeğe hiçbir şekilde sırtımızı dönemeyiz…

Neden mi?

Tarih ortada, yaşananlar ortada…

Düşmanına karşı boyun eğmeyi hiçbir zaman kabul etmeyip, gerektiğinde şehadete gözünü kırpmadan koşan asil Türk milletinin, dönem dönem görünmeyen düşmanla,‘fitneyle’ nasıl tarumar edilmeye çalışıldığını unutmayalım.

Şimdi fitne adada revaçta…

İnandığım tek gerçek şu ki; adanın tamamına sahip olmak için Kıbrıs Türklerini abluka altına alıp, kendi istedikleri gibi yetiştirmek isteyen, Türkiye’ye karşı kindar bir toplum oluşturma çabası içerisinde olan Rum tarafı; sessiz görünüp en korkunç baskıyı yine Kıbrıs Türklerine yapıyor.

Onlar kurabilecekleri tüm baskıları kuruyor, ama ne hikmetse yine Türkiye faşist oluyor!..

Dünyada tüm bu gelişmelere karşı üç maymunu oynuyor…

Kuzey Kıbrıs’a yolu düşmüş ve uzunca süre orada yaşamış bir arkadaşım; adada yaşanan gelişmeleri üzülerek anlatıyor. Durumun vahametini, “Türkiye olmazsa, Kuzey Kıbrıs daha iyi bir konumda olur algısı oluşturuluyor. Yerli halka Türk düşmanlığı aşılanıyor. Rum güzellemeleri yapılıyor” sözleriyle aktarıyor. Bunu sadece yakınımızda olup Kıbrıs’ta yaşayanlar değil, okuduğum çeşitli makaleler, çeşitli kaynaklar da gözler önüne seriyor. Tüm parçaları birleştirdiğimizde, hiç zorlanmadan diyebiliyorum ki; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ‘Rum tohumu’ ekilmiş ve bu tohumun yetişmesi bekleniyor!

Ağacı yaşken eğmeyip, önlem almazsak;

1974'te Başbakan Bülent Ecevit’in liderliğinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kıbrıs'ta başlattığı Barış Harekatı’nın ardından, dünyanın Türkiye’ye uyguladığı ambargolar nedeniyle bedel ödeyen Türk milletinin vicdanını sızlatırsınız…

Geçmişi asla unutmayın!..

Orada Türkiye sevdalısı Türklerin varlığını yabana atmayın…

Yetişen Türk nesle, Rum eli değdirmeyin!..

Türk çocuklarını, Rumlara peşkeş çekmeyin…

Ne diyor Dede Korkut; “Kahpe içerden olunca kapı kilit tutmaz oğul!

Halk içinde bozgunluk yapan haindir oğul!..”

AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN BU FOTOĞRAFI!..


Türk Silahlı Kuvvetleri’nden tuğgeneral rütbesiyle emekli olan Nihat İlhan’ın evine Rumlar tarafından baskın düzenlendi. Rum saldırganlar, Nihat İlhan’ın 3 küçük oğlu, Kutsi, Murat, Hakan ve eşi Mürüvvet’i saklandıkları banyoda küvetin içinde kurşun yağmuruna tutarak katletti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap