SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yazık
24.05.2024
Son haftalardaki en formsuz en olumsuz Trabzonspor’unu izledik. Karşınızda çok üst seviyede bir takım yok. Kadrosu yarım olan Beşiktaş size nasıl üstünlük sağlayabiliyor bir muamma ama ilk yarı hiç korner atamayan rakibin 14 şutuna karşılık veremeyen yüzde 35’lerde oynayan bir Trabzonspor vardı sahada. İnanılır gibi değil.
Tamam 1-0 öne geçtik. Penaltıyla 1-1 oldu. İkinci yarıda 2-1 geriye düştük… Pozisyon üstüne pozisyon verdik. Pozisyon üretemedik, bu bizi çok üzdü.
Bu takıma kaç tane transfer yapacaksınız ki şampiyonluğa oynayacaksınız? Önünüzdeki 100 puanlara ulaşmış takımlara nasıl ulaşacaksınız? Yazık günah yani. Bu sonuçları bir tane Trabzonlu hoca alsaydı 3 güne gönderilirdi. Gerçekten çok yazık. Ne söyleyeceğiz başka? Şu kadar taraftara yazık değil mi? Şu Beşiktaş’ı yenip kupayı alamıyoruz. Lig üçüncüsü olmuşuz. Üçüncülüğü kim hatırlayacak? Belki de 30 defa lig üçüncüsü olduk. Kim hatırlıyor? Kupa farklı.
Ne oynadık ne mücadele ettik ne formanın hakkını verdik ne de Trabzonsporluyuz diyebildik. Yazık günah. Ayağımıza kadar gelen kupayı elimizin tersiyle geri ittik. Şu yarım Beşiktaş’a kupa kaptırdık. Söylenecek başka bir şey bulamıyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap