SON DAKİKA
SON DAKİKA


Eze eze!
26.11.2018

Trabzonspor harika bir atmosferde 90!dk hiç susmayan ve maçın bitiş düdüğüne kadar takımını destekleyen büyük taraftarı önünde ezici bir oyunla adeta maç öncesi korografi gerçekleştirircesine maçı kazanmasını bildi.. Trabzonspor bence bu senenin en iyi futbolunundün gece oynadı ve istenen özlenen Trabzonspor’u bize izlettikleri için emeği gecen herkese çok teşekkür etmek istiyorum..

maça hızlı başlayan pozisyonlar üreten taraf Trabzonspor du ilk yarı da özellikle ilk 35 dk  ikinci yarıda da 45-80 Dk arası tamamen oyunu kontrol eden pozisyon bulan takım Trabzonspor du...maçı kazanmak için futbol adına yapılması gereken herseyi gercekleştirdi.Trabzonspor sahada bir bütün halinde ve sistemli bir şekilde kusursuz bir oyun oynadı.

Yusuf ve Abdülkadir dün gece tam anlamıyla galibiyetin gelmesi için herseylerini  ortaya koydular tebrikler çocuklar sizden istenen mücadele ve oyunun fazlasıyla  bize ilettiniz.. Ugurcan ve Hüseyin’e bir parantez açmak istiyorum.İki oyuncuda yıllardır Trabzonspor forması giyer gibi bir oyun oynadılar neredeyse hiç hata yapmadılar ve çok kritik hamleleri oldu ve Trabzonspor çok iyi 2 oyuncu daha kazandı.

Hüseyin ve ugurcan uzun yıllar bu takıma hizmet edeceklerdir.

Maçı kazandık aynınzamanda 2 önemli oyuncu daha kazandık.

Uğurlanın özellikle son dklarda müthiş bir hamlesi var 2-2 olmasını engelledi ve üzerine düşeni yaptı formanın hakkını verdi kutluyorum bu kardeşimi ..

Ünal hocamı bize bu gençleri izlettigi için sonsuz teşekkürler...

Bu futbolda ve tempoda  ısrarcı olunursa Trabzonspor’un şampiyonluğun en büyüm adayı olur.Artık maç maç düşünme zamanı geldi ilk devreyi en az puan kayıpla bitirilirse  2. Devreye çok büyük bir avantaj elde edecektir...

Trabzonspor da çok güzel işler oluyor bunu da söylemek istiyorum dün gece alt yapıdan 4 önemli oyuncu izlettiler ve bunda emeği geçen bütün hocalarıma teşekkürler...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap