SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına koptu
9.12.2018

Trabzonspor özellikle son iki haftadır yapmış olduğu çıkışı devam ettirmek adına kendi sahasında mutlaka kazanması gereken bir maça çıktı. Maç öncesi de beklediğim gibi Konyaspor takımı alanı daraltıp topun arkasında bekleyerek kaptığı toplar ile gol bulmak istedi.

Konya takımı Topu Trabzonspor’a verdi ve oyun kontrolü Trabzonspor’da gibi gözükse de aslında Konyaspor gol yemediği her dakika oyunu kontrolünde götürdü diyebiliriz...

Özellikle Hüseyin ve Uğurcan un çok başarılı ve çok kritik müdahaleleri ile Trabzonspor’un maçı berabere götürmesinde büyük rol oynadılar.

75.dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Rodallega gole çevirdi ve Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Ünal hocanın oyuna sonradan aldığı Ekuban skoru 2-0 yaptı ve en son Onazi 90’da attığı gol ile maçı 3-0 bitirmeyi başardı.

Rodallega özellikle attığı golden sonra kulübeye gitmesi de önemli bir mesaj olarak düşünülmelidir.

Abdülkadir Ömür’e parantez açmak istiyorum. Geceye damga vuran oyuncu oldu ve 2 golde de büyük pay sahibi olduğu için canı gönülden kutluyorum.

Sosa için ‘çok büyük futbolcusun ‘demek istiyorum çünkü geçtiğimiz sezon gerçekten çok eleştirdiğim bir oyuncuydu.

Ünal Karaman hocama bu kritik zamanda Hüseyin’i ve Uğurcan’ı oynattığı için bize bu gençleri tanıma ve izletme şansı verdiği için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Takımda müthiş bir hava var ve bu havanın kolay kolay kaybolacağını sanmıyorum ..

Tebrikler bordo-mavim...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap