SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kayıp puanlar
5.11.2018

Trabzonspor uzun süredir maça en iyi başladığı maçlardan bir tanesini oynadı. Özellikle ilk yarıda takım halinde hareket etmesi, topa sahip olması, rakibe önde basması ve en önemlisi çok istekli ve coşkulu başlaması taraftar dahil herkesi havaya soktu.

Özellikle sağ kanattan ve araya atılan toplar ile gol yollarında etkili olmaya çalıştı Trabzonspor. Bordo-Mavililerin ideal 11’ini haftalar sonra bulduğunu düşünüyorum. Dün akşam savunması da iyi olan Trabzonspor’un bu bölgesi her geçen hafta daha iyi oluyor.

İlk devre maçı kontrolünde tutan ve topa hakim olan bir Trabzonspor vardı. Trabzonspor İkinci yarı tahmin ettiğim gibi oyundan düşmeye başladı. Çünkü Sosa ve Onazi’ye çok yük bindi ve orta saha çok çabuk geçilmeye başlandı. Nitekim de 2 net gol pozisyon buldu Bursaspor.

Ünal hocanın Olcay da çok ısrarcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ofansif ve defansif katkı yapamadı ve 90 dk oyunda kaldı Olcay. Olcay-Kucka ilk yapılması gereken değişiklik olsaydı maç daha farklı biterdi diye düşünüyorum.

Bu maçta Ünal hocanın Rodallega değişikliği biraz erken oldu çünkü maç 1-1’e geldiğinde sahada gol atacak hücum oyuncularımızın ikisi de kenara alınmıştı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Burak Yılmaz içinde bir kaç şey söylemek istiyorum. Neden kendi oyuncumuzu iyi oynamış olabilir kötü oynamış neden çıkarken alkışlamıyoruz? Geçtiğimiz haftalar gollerine seviniyoruz hep beraber! Evet bizde görüyoruz bir problem var gerek yönetimle gerekse hoca ile ama bizim bütün oyunculara ihtiyacımız var.  Burak da zor günler geçiriyor destek olmak lazım..

Sonuç olarak kaybedilen 2 puan daha.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap