SON DAKİKA
SON DAKİKA


Maçı Onur tuttu
28.10.2018

Trabzonspor mutlaka kazanması gereken bir maça çıktı. Antalyaspor sahasında özellikle çok pas yapan ve iyi futbol oynayan bir ekip. Maça da nitekim Antalyaspor çok hızlı başladı ve hemen maçın başında iki etkili pozisyon yakaladı. Trabzonspor’da geçtiğimiz haftalardaki gibi kötü başlama alışkanlığına bu maçta da devam etti. Antalyaspor defanstan pas yaparak tabiri caizse elini kolunu sallayarak Doukara’nın ceza sahası dışından sert şutu ile skoru 1-0 yaptı.

Golden sonra Antalyaspor biraz geri çekildi ve Trabzonspor oyunu dengeledi. Trabzonspor ilk yarı neredeyse beklerini ve kanatlarını hiç kullanamadı ve oyun kilitlendi. Özellikle ilk yarıda Olcay ve Yusuf’un oyuna hiç girememesinden dolayı Trabzonspor pozisyon üretmekte ve topa sahip olmada başarısız oldu. Trabzonspor Rodallega ve Burak Yılmaz’a atılan toplar ile gol arayışında bulundu. İlk yarı Burak Yılmaz’ın penaltıdan atmış olduğu gol ile devreyi berabere bitirdi.

Sanki ikinci yarıyı oynamaya gerek yok der gibi Trabzonspor’un da ne oyununda ne de oyun planında değişiklik göremedim ve neredeyse ilk yarının kopyası gibi giren çıkanın ne yaptığını anlamadığımız bir ikinci yarı izledik ve Trabzonspor 2 puan daha bırakmak zorunda kaldı. Onur’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Antalyasporlu oyuncuların 3 tane net pozisyonunda gole izin vermedi ve alınan 1 puanda önemli rol oynadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap