SON DAKİKA
SON DAKİKA


Neredeydi bu takım!
2.12.2018

Trabzonspor ligde ‘ben de varım’ demek için mutlaka kazanması gereken bir maça çıktı. Fenerbahçe maçı rehavetinden uzak bir görüntü gösterdi. Takım halinde bir bütün olarak hücumda ve savunmada oynadı. Özellikle son iki haftadır takım olma yolunda oyun anlayışında gözle görülür bir şekilde değişiklik vardı.

Trabzonspor 75 dakika müthiş sabır ve azimle maçı dengede tuttu. Ünal hocam çok başarılı bir oyun planı ve oyuncu gurubuyla oynadığı maçı 75.dakikadan sonra yaptığı tempo ile maçı almasını bildi. Kullanılan duran topta Ekuban’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. 90 dakikada Amiri’nin golü ile de 2-0 maçı kazanmasını bildi.

Başta kaptan Sosa, Hüseyin ve Yusuf olmak üzere bütün takımı tebrik ediyorum...

Her maçın oynama şekli farklıdır. Bu maç en zor maçlarından bir tanesiydi ve bu maçtan 3 puanla çıkmak büyük bir başarıdır.

Ünal Karaman hocamı bu zor süreçte takımı bu kadar iyi motive ettiği için tebrik ediyorum. Fırtına öncesi sessizlik sona ermek üzere, bayraklarımızı çıkaralım ve özellikle içerdeki maçlar da takımımıza destek verelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap