SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tek derdimiz sokak köpekleri…
28.05.2024
 

Yüce rabbime şükürler olsun ki bize bu da nasip oldu!
Ülkenin en büyük güvenlik tehdidi kabak gibi ortada iken, insanlar sokaklarda korkarak dolaşıyorken bizim en büyük derdimiz sokak köpekleriymiş gibi davranmak olsa olsa bize nasip olurdu zaten…
Değerli devlet büyüklerimiz, siz eğer gerçekten güvenliğimizle ilgileniyorsanız şu mültecilere bir çözüm bulun acilen.
Bak söz, siz o konuyu çözün biz de o kafaya taktığınız sokak köpeği meselesini şıp diye kendimiz çözeceğiz…
 
AKTRONOT TRABZON’DA…

Milli aktronotumuz Trabzon’da öğrenciler ile buluşmuş.
Bilindiği gibi 55 milyon dolar devletimizin parasını özel bir şirkete aktararak “yer çekimsiz ortamın yerel seçime etkileri” konulu deney yaptırılmıştı bu arkadaşa.
Meydan meydan dolandırdılar seçimlerde…
Gittiği her yeri de kostümlü parti sanıyor olacak ki her yere aktronot kıyafetiyle gidiyordu Trabzon’a da öyle geldi.
Şimdi ben buradan sormak istiyorum; Aktronot arkadaş, hani diyorum onca deneylerinin sonuçları nerede? Senden bu güne kadar bu konuda ne bir bilgilendirme ne de bir açıklama gelmedi de. (Yoksa geldi de ben mi kaçırdım?)
Ve diyorum ki, öyle milletin parası ile uzaya gidip hacı olunmuyor ey aktronot arkadaş, elbet bunun hesabı bir gün sorulacaktır…


TURKOVAC NE OLDU?


Sahi, başarı hikâyemiz olan Turkovac ne oldu bileniniz var mı?
Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca “dünya aşı lobisinin oyununa gelmeyeceğiz” demişti.
Ortalıkta etkinlik sonuçlarının yayınlandığı bir tane makale falan gören yok.
Nerede acaba uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan faz 3 sonuçları?
Etkinlik analizleri nerede?
Nerede uluslararası mercilerden tanınırlık belgeleri?
Yokmuş gibi yapınca yok olmuyor bilesiniz beyler bunun da hesabı inşallah bir gün sizden sorulacak ey bizi yönetenler, unutmayın…

İNGİLTERE’DE EN ZENGİN FETÖCÜ…

Hatırlarsanız bu arkadaş AKP iktidara gelmeden önce sadece matbaacılık yapan ve Koza davetiyelerinin sahibi idi. Ancak AKP iktidarı ile birlikte yürü ya kulum hesabı yapılmıştı. O dönem madencilik, medya ve enerji işleriyle yükseltilen Koza Altın, Koza Madencilik, İpek Medya (Bugün TV, Bugün Gazetesi ve Kanaltürk TV) ve son olarak Güneydoğu’da petrol kuyularını işletmeye de başlayan şahsı muhterem Akın İpek şimdilerde İngiltere’nin en zenginler listesinde 3 milyara yakın serveti ile 79.cu sırada…
İngiltere Kralı 3.cü Charles 610 milyon sterlinlik serveti ile sadece 258.ci sırada yer alabilmiş.
Peki, sormak lazım AKP iktidarı sayesinde büyüyen ama AKP ile araları bozulduktan sonra tüm mallarına TMSF tarafından el koyulmasına rağmen nasıl oluyor da bu adam İngiltere gibi bir ülkenin en zenginleri listesinde 79. sırada yer alabiliyor?
Acaba diyorum yıllarca Türkiye’de çıkardığı altınları yurt dışına kaçırmış olmasın?
Ayrıca bu adam Türkiye’ye iadesi neden istenmiyor, neden getirilemiyor?
Bilmediğimiz çok şeyler var anlaşılan, biz sesimizi kesip susalım.
Ama kim konuşacak?

AKP İL BAŞKANININ TEFTİŞİ!

İhale verdiği şirket özel uçağı ile İngiltere’ye resmi ziyarette bulunan ağababasına bağlı havalimanını Trabzon’daki İl Başkanı teftiş etmiş!
Ortahisar belediyesi dâhil elinde bulunan belediyelerin çoğunu kaybetmiş bir İl başkanına çok yakışmış.
Arkadaş, o gittiğin yer kamusal bir yer değil mi? Senin teftişine açık bir yer mi?
Tamam, iktidar partisinin il başkanısın ama bu kadar alenen bunları yapmak size yakışıyor mu? Gidersin ziyaret edersin sorumlulardan bilgi alırsın, bu ne arkadaş? Görmemişin bir oğlu olmuş misali, utanmanız da yok! Bakın biz her yere hakimiz havaları…
Gerçi bundan önceki il başkanı da kendini il başkanı değil tüp işleri başkanı zannediyor

TBB DEĞİŞİYOR…

Türkiye sınırları içindeki tüm belediyelerin doğal üye olduğu Türkiye Belediyeler Birliği yönetimi artık değişiyor. 100 bini aşkın nüfusu olan İl, İlçe ve Büyükşehir belediye başkanlarının kanuna göre doğal üye olduğu ve o ilin milletvekili sayısı kadar üye seçebildiği TBB’nin Haziran ayında toplanıp yeni başkanını seçecekler.
Bilindiği gibi Trabzon’da da seçimler yapılmış ve AKP bu Genel Kurul için tulum çıkarmıştı. Lakin Türkiye’de durum böyle değil! Tamamlanan illerdeki seçimlere göre CHP’li 442 üye, AKP’li ise 270 üye seçilmiş ve Genel Kurula gelecekler ve de beklenen sonuç gerçekleşecek.
CHP’li üyelerin çoğunlukta olduğu bir kurulda elbette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu TBB Başkanlığına seçilecek.
Bunu göremeyen Trabzon ise yönetimlerde olamadan geri dönecekler, kader…

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap