SON DAKİKA
SON DAKİKA


"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"
18.11.2017

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan haftasonu Rize, Gümüşhane, Bayburt il kongrelerine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Trabzon'a geldi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Rizeli olması ve Trabzon şehrinin Doğu Karadeniz'in merkezi konumunda bulunmasından dolayı sıkça şehrimizi ziyaret etmesi, şehrimiz adına güzel bir şanstır. AK Parti döneminde bölgemiz ve ilimiz birçok yatırım almıştır. Bunların takibi ve hızlı gerçekleşmesi adına bu ziyaretler çok önemlidir, bir çeşit otokontrol sağlamaktadır. Bu arada şehrimizin çok eksikleri var.

Trabzon'da daha çok yapılması ve tamamlanması gereken projeler var. Sanırım bu konularla ilgili tüm yetkili birimler, Cumhurbaşkanımıza gerekli ve yeterli sunumlarını yapacaklardır. Şehrimizin büyümesi, gelecek nesillere güzel ve yaşanabilir bir Trabzon bırakılması adına herkes elini taşın altına koymalı ve Cumhurbaşkanımızın ziyaretleri iyi değerlendirilmelidir.

Şehrin gelişmesine ve kalkınmasına yönelik, ayrıca insanlara iş imkanı sağlayan istihdama yönelik projelerin sunulup yapılması için imkan ve kaynak sağlanması istenmelidir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel miras, korunmuş yeşil bir doğa, temiz ve yaşanabilir güzel şehirlerdir.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan; ''Bugüne kadar halkın gücünün üstünde bir güç tanımadım, bundan sonra da böyle birşey tanımamız söz konusu değildir.'' sözleriyle belirttiği gibi tüm gücünü halktan almaktadır. Halkının refahı ve yaşam alanlarının gelişmesi için, yapılması gereken ve kendisine sunulan yatırım ve projelere destek sağlanmasına yardımcı olacaktır.

Önemli olan bunu yetkili birimlerin doğru ve düzgün anlatabilmesidir. Türkiye'nin çimentosu olan; Trabzon, Karadeniz tüm yatırımları ve gelişmeyi hak ediyor. Trabzon halkı, Karadeniz insanı daima mesele memleket meselesi deyip vatan, millet sevgisiyle ülkesinin bekasını düşünmüş ve her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmuş ve desteklemiştir.

Çünkü O; Türkiye'nin yani tüm Türk halkının, herkesin Cumhurbaşkanı'dır. Bu yüzden karşılamalarda; vatandaş sadece kalabalık yapmak veya partili olduğu için değil, Cumhurbaşkanını çok sevdiği için; görmek, konuşmak, derdini anlatmak için geliyor. Cumhurbaşkanı da bunun farkında; aynı samimiyeti ve elinden geleni yapıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; ''Diklenmeden dik durdu,'' milletten aldığı güçle yine milletine, ülkesine, dünyadaki mazlum halklara güç verdi.

Sadece kendi ülkesindeki müslümanları değil Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika'daki tüm müslümanları ve soydaşlarımızı da sahiplenip, onların dünya coğrafyası üzerindeki haklarını arayan, savunan bir lider olarak güven vermektedir. Çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki güçlü ve büyük Türkiye; tüm Müslüman coğrafyaların, soydaşlarımızın en büyük güvencesi ve dayanağıdır.

Bizim Cumhurbaşkanımız; ''milletten aldığı güçle yine milletine, ülkesine, dünyadaki mazlum halklara güç vermektedir. Ve bu yüzdendir ki; ''Cumhurun (Halkın) Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır.''

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap