SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'da Helik sürprizi
15.04.2020

2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nda savunma hattında büyük bir sorun yaşayan Çaykur Rizespor, önümüzdeki yıl şimdiden önlemlerini almaya çalışıyor.Yeşil-mavili kulüp, Porto’dan İspanya Birinci Lig ekiplerine Leganes’a kiralanan eski oyuncusu Chidozie Awaziem’e yönelmişti. Ancak Nijeryalı oyuncuya Sevilla’nın talip olması ve oyuncunun da İspanya’da oynamak istemesi işleri karıştırdı.

 

STOPER VE ÖN LİBERO OYNAYABİLİYOR

 

EDİNİLEN bilgiye göre, Karadeniz ekibine sürpriz bir ismin daha önerildiği ortaya çıktı. Menajerlerin Polonya Ligi ekiplerinden Cracovia’da forma giyen Michal Helik’i Rizespor’a önerdikleri belirtildi. Atmaca’nın, bu oyuncuyu değerlendirmeye aldığı ifade edildi. Transfer komitesinin ön libero da oynayabilen 1.91’lik dev stopper için araştırma yaptığı kaydedildi.

 

HAVADAN GEÇİT YOK

 

PİYASA değeri yaklaşık 350 bin euro olan 24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi var. Kademedeki başarısı, üstün hava topu hakimiyeti ile ön plana çıkan Polonyalı stoper, bu sezon kulübüyle 22 maça çıktı. Sağ ayaklı

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap