SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'da kriz büyüyor
27.02.2020

 
Çaykur Rizespor yönetimi Teknik Direktör İsmail Kartal’ın masaya yatırırken bazı oyuncuların deneyimli teknik adamdan memnun olmadığı için yönetime şikayetçi olduğu öne sürüldü
Çaykur Rizespor’da sular bir türlü durulmuyor. Ligin ikinci yarısında üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte alt sıralardaki takımlarla puan farkı iyice azalması camiada panik havasına neden oldu. Ligin ikinci yarısında Gençlerbirliği galibiyeti ve Sivasspor beraberliğinin ardından Beşiktaş, Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında alınan yenilgiler, moralleri iyice bozdu.

YÖNETİM MASAYA YATIRIYOR

Üst üste alınan yenilgilerin ardından taraftarlar, Teknik Direktör İsmail Kartal’a tepki gösterirken yönetim de bu hafta içerisinde deneyimli teknik adamın durumunu masaya yatırarak bir durum değerlendirmesi yapacak. Deneyimli teknik adamın hafta sonu Trabzon deplasmanında kulübede olup olmayacağı merak konusu oldu.

BAZI OYUNCULAR RAHATSIZ

Edinilen bilgiye göre Kartal’ın Bordo Mavili ekip ile oynanacak olan maçta görevinin başında olacağı ancak zorlu karşılaşmada mağlubiyet alınması halinde karşılıklı anlaşarak yol ayrımına gidileceği iddia edildi. Öte yandan deneyimli teknik adamın sürekli olarak hemen hemen her hafta kadroda rotasyon yapması bazı oyuncuları rahatsız ettiği bu durumu bazı oyuncuların yönetime şikayet ettiği öğrenildi.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap