SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'dan tarihi dönüş
10.07.2020

SÜPER Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Kayserispor karşısında tarihi bir zafer elde etti. Uzatma anlarına 2-1 geride giden Yeşil-Mavililer, iki dakikada bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Atmacalar, henüz 11’inci dakikada 1-0 öne geçti. 32’de Diego’nın frikik golüne engel olamayan Çaykur Rizespor, ilk yarının son anlarında kalesinde büyük bir tehlike yaşasa da gole izin vermedi ve devre arasına 1-1’lik skorla gitti.

RİZE’DE adeta unutulmayacak bir ikinci yarı oynandı. Uzun süre eşitliğin bozulmadığı karşılaşmada top bir o kalede bir diğer kaledeydi. 75’te Campanharo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Kayseri ekibi, 87’de penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Ancak pes etmeyen Atmacalar, 90+2’de Garmash’ın golüyle eşitliği yakaladı. 1 puana razı gelmeyen ve baskısını sürdüren Çaykur Rizespor, 90+4’te Fernandes ile durumu 3-2’ye getirirken, altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap