SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galatasaray galibiyetini taçlandırmak istiyoruz
21.06.2020

ÇAYKUR Rizespor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Antalya deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini kaydetti. Antalyaspor’un iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Bakır, “Alternatifli bir kadrosu var. Önemli futbolculara sahipler. İyi bir çıkış yaptılar. Ama biz galibiyet ile dönmek istiyoruz. En kötüsü beraberlikle dönmek istiyoruz” dedi.


İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK


BAKIR, “Biz rakibin gücünü ve maçın zorluk derecesini biliyoruz. Ama biz zorlu deplasmandan alacağımız güzel bir sonuç ile Rize’ye dönmek istiyoruz. Hedefimiz üç puan, olmazsa en az bir puan almak istiyoruz. Bunu başararak hem taraftarımızı mutlu etmek hem de Galatasaray maçında elde ettiğimiz güzel başlangıcı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.


HIRSIMIZ VE İNANCIMIZ VAR


ANTALYASPOR’un Alanyasapor ile oynadığı ve 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olduğu kupa maçına da değinen Bakır, “Kupa maçına çok takılmamak lazım. Aslında oradaki oyun Antalyaspor’un fark yiyeceği bir oyun değildi. Zamanla bunlar olabiliyor. Antalyaspor’un bizim maça çok iyi konsantre olduğunu biliyoruz. Biz de bu maçı avantaja çevirecek hırsa ve inanca sahibiz” şeklinde konuştu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap