SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galatasaray'dan alacağımız var
13.06.2020

SÜPER Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, diğer takımlara nazaran yeni tip koronavirüs salgınını nedeniyle verilen arada lige biraz daha iyi hazırlandıklarını, Galatasaray maçıyla birlikte güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Kartal, geçen sezon Rize'de oynadıkları Galatasaray maçının kendisine göre tarihi bir karşılaşma olduğunu söyledi.

 

HİÇBİR HAKEM CESARET EDEMEZ

 

BAŞKANKartal, "O maçta yapılan haksızlıklar bu ligde başka bir maçta olamadı. Ben öyle düşünüyorum. Bundan sonra bu tip hakem hataları olur mu? Ben zannetmiyorum. Olmaz. Hiçbir hakem bundan sonra cesaret edemez. Galatasaray takımından bir alacağımız var. Bu hafta inşallah o alacağımız alırız. Takdir Allah'ındır” diye konuştu.

 

FUTBOLCULARIMLA GÖRÜŞTÜM

 

OYNANACAKolan sekiz haftada şans faktörü biraz daha önde olacağını ifade eden Kartal, “Bazı takımlar sıkıntı yaşayabilir. Bu problemlerin neler olduğunu zaman gösterecek bize. Çaykur Rizespor olarak bizim ilk maçımız kendi sahamızda Galatasaray ile olacak. Teknik direktör Ünal Karaman ve futbolcularımla görüştüm hepsi hazır” şeklinde konuştu.

 

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

 

KARTAL, sözlerine şöyle devam etti: “Biz, diğer kulüplere nazaran biraz daha iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Galatasaray maçıyla birlikte ligde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ligin son sekiz haftası içinde fikstür gereği daha çok kendi rakiplerimizle mücadele edeceğiz. Bu maçlardan gereken puanları toplayıp ligde kalacağımızı düşünüyorum.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap