SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hoca farkını gösterdi
10.03.2020

Alanya maçının ikinci yarısında oynanan futbolu beğendiğini vurgulayan Kartal “İlk yarıda çok iyi olmamamıza rağmen ikinci yarıda hemen toparladı oyunu Ünal hoca. İşte hoca farkını hemen görüyoruz” dedi

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, zorlu maçta galibiyet hedeflediklerini ancak beraberliğin de kötü bir sonuç olmadığını dile getirdi. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın ilk sınavında iyi bir maç çıkardığını kaydeden Kartal, ileriki haftalar için umutlu olduğunu söyledi.

TAKIMI YENİ TANIYOR

Kendi evinde oynadıkları Alanya maçına galibiyet için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Başkan Kartal, “Alanya maçını alabilirdik ama olmadı. Ancak Ünal hoca da daha takımı yeni yeni tanıyor ve takıma adapte olmaya çalışıyor. İnşallah ilerleyen haftalarda Ünal hocamızın dokunuşları ile takımımız daha iyi olacak” dedi.

DAHA İYİ OLACAK

Özellikle Alanya maçının ikinci yarısında oynanan futbolu beğendiğini vurgulayan Kartal sözlerine şöyle devam etti: “Yine de ilk yarıda çok iyi olmamamıza rağmen ikinci yarıda hemen toparladı oyunu Ünal hoca. İşte hoca farkını hemen görüyoruz. İnşallah ileri aşamadaki maçlarda daha iyi olacak diye düşünüyorum.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap