SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanmaktan başka çare yok
8.07.2020

TEHLİKE çanları Çaykur Rizespor için çalmaya başladı. Önceki akşam Kayserispor, kendi evinde Beşiktaş’ı mağlup ederek puan cetvelinde Yeşil-Mavililer’in 2 basamak üstüne çıktı. 29 puan ile 17’inci sıraya gerileyen Karadeniz ekibinde yarın oynanacak olan Kayserispor maçı hayati önem arz ediyor. Atmaca, zorlu mücadeleyi kaybetmesi halinde düşme korkusunu iyiden iyiye hissedecek.

 

KARAMAN HEM UYARIYOR HEM DE MORAL VERİYOR

 

RİZESPOR, kendi evinde oynayacakları maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Zorlu müsabaka öncesine teknik direktör Ünal Karaman, Konyaspor mağlubiyetinin ardından moral ve motivasyon yönünden büyük çöküntü yaşayan oyuncularını ayağa kaldırmaya çalışıyor. Deneyimli teknik adam bir yandan oyuncularına moral aşılarken bir yandan da son uyarılarını yapıyor.

 

TÜM MAÇLARI KAZANMALIYIZ

 

TALEBELERİ ile toplantı yapan Karaman’ın oyuncularına, “Yeniden ayağa kalkmalıyız. Konyaspor maçını artık geride bıraktık, o maçta yaptığımız hatalardan ders çıkarmamız gerekiyor. Kayserispor’un Beşiktaş’ı mağlup etmesinin ardından iyice ateş çemberine girdik. Buradan kurtulmamızın tek yolu kalan maçlarımızı kazanmaktan geçiyor” şeklinde telkinde bulunduğu öğrenildi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap