SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kendimizi hesaba çekeceğiz
19.03.2020

Karaman, “Bu şekil oyunun bize arzu ettiğimiz sonucu getireceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla kendimizi ciddi bir hesaba çekeceğiz” dedi

 

ÇAYKUR Rizespor, ligde erteleme maçında Göztepe ile oynadığı maçta sahadan mağlubiyet ile ayrılması tüm moralleri alt üst etti. Ligde küme düşme hattından çıkamayan Yeşil Mavililerde Teknik Direktör Ünal Karaman, önemli açıklamalarda bulundu. Sitemkar açıklamalarda bulunan Karaman, ortaya konulan oyundan memnun olmadığını ifade etti.

 

KARAMAN, “Takım olmak farklı özveriler gerektirir. Bir de farklı özelliklerde bulunan oyuncuların bir takım kimyası ortaya koyması gerekir. Çok iyi savunma yaparsınız, etkili hücum yaparsınız veya çok iyi hücum oyuncularınız olur, gol yemeyi göze alırsınız ama dersiniz ki biz gol atacağız. Biz bu çeşitlemeyi yapamadık” dedi.

 

BUNDAN sonraki müsabakalarda zaman zaman zorlanacaklarını açıkça ifade eden Karaman, “Çünkü bu şekil oyun, bize arzu ettiğimiz sonucu getirecek sonuç da olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla kendimizi ciddi bir hesaba çekeceğiz. Eğer varsa, yeteneğin küllerinden sıyrılıp açığa çıkmasını bekleyeceğiz. Görünen o ki biraz daha yolumuz var" diye konuştu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap