SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önce önümüzü görmeliyiz
19.06.2020

İç transferle ilgili açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor’da Sportif Direktör Yılmaz Bal: “Önceliğimiz bizim bu sıkıntılı süreçten çıkmamız gerekiyor, önümüzü görmemiz lazım. Ancak Ünal hoca ve ekibi ile de bu çalışmaları yapmaya başladık”

ÇAYKUR Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, sözleşmesi sezon sonu sona eren Abdullah Durak, Yan Sasse ile 1 yıl daha sözleşmeleri olan Braian Samudio, İsmael Diomande, Montasser Talbi ve Amedej Vetrih gibi futbolcuların geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bal, iç transferi sezon sonuna bıraktıklarını kaydetti.

SIKINTILI SÜREÇTEN ÇIKMALIYIZ

BAL, “Şuandaki durum içinde oyuncularımızın böyle bir beklentisi yok. Oyuncularımız ile tabii ki diyaloğumuz çok iyi. Biz onlardan memnunuz onlar bizden memnun. Biz bir an önce bu sıkıntılı durumdan çıkmak istiyoruz. Önceliğimiz bizim bu sıkıntılı süreçten çıkmamız gerekiyor, önümüzü görmemiz lazım. Ancak Ünal hoca ve ekibi ile de bu çalışmaları yapmaya başladık” dedi.

BAŞKAN VE YÖNETİM KARAR VERİR

TAKIMIN en önemli oyuncularından biri olan Dario Melnjak’a yurt dışından bazı kulüplerin talip olduğunu doğrulayan Bal, bu oyuncu ile ilgili sorduğumuz ‘Yüksek bir transfer teklifi geldiğinde Melnjak’ın satılabilir mi’ sorumuza da cevap vererek şu ifadeleri kullandı: “Daro Melnjak’a ilgi var. Bunlar bana da geldi. Melnjak ile kararı başkan ve yönetimimiz verir, bununla ilgili benim bir şey söylemem doğru olmaz.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap