SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önceliğimiz artık altyapı
26.05.2020

Ç AYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, .nümüzdeki sezonun transfer politikası için teknik direktör Ünal Karaman ve sportif direktör Yılmaz Bal ile istişare halinde olduklarını söyledi. Başkan Kartal, altyapıya da önem verdiklerini belirterek, “Transferden çok biz aşağıdan yani altyapıdan nasıl oyuncu çıkarırız bunun üzerine kafa yoruyoruz” dedi.


KALİTELİ OYUNCULAR ÇIKARACAĞIZ


KARTAL, “Altyapı tesislerimizi daha bitiremedik. Bir an önce altyapı tesislerimizi bitirip aşağıdan yukarıya oyuncu nasıl çıkarırız bununla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Biz altyapıya bu kadar yatırım yapıyoruz. İnşallah .nümüzdeki yıllarda kaliteli oyuncuları çıkaracağız. A takımımızda bu genç ve kaliteli oyuncuları inşallah görebileceğiz” diye konuştu.


TRABZON BÜYÜK MESAFE KAT ETTİ


TRABZON’un altyapı konusunda büyük mesafe kat ettiğini kaydeden Kartal, “Yatırımını yapmış ama Rize bu konuda geri kalmış. Rize’deki bu sıkıntıyı ve geri kalmışlığı bir an önce çözmemiz lazım. Bina ve saha çalışmalarımız devam ediyor. Zannediyorum ki bu sene içerisinde altyapıdaki çalışmaları bitiririz ve önümüzdeki yıllardaRize’nin her tarafından çocukları toplayarak onları eğiterek Rizesporumuza kazandırmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap