SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize'nin hedefi olmasa burada ne işimiz var?
4.03.2020

 
İsmail Kartal’ı gönderen Çaykur Rizespor çok tanıdık bir isme sözleşme imzalattı. Daha önce prensip anlaşması yapılan Ünal Karaman dün Yeşil-Mavili takımla 1.5 yıllık kontrat yaptı. Kara Boğa lakaplı teknik adam Atmaca’yı tercih etme nedenini, “Rize hedeflere olan bir şehir. Zaten bu olmasa benim burada işim olur muydu?” sözleriyle açıkladı.

POTANSİYELİ OLAN BİR TAKIM VAR


ÇAYKUR Rizespor’da Ünal Karaman dönemi dün resmen başladı. Prensipte anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adam dün kendisini 1.5 yıllık Rizespor hocası yapan sözleşmeye imzayı attı. Kulüp Başkanı Hasan Kartal ve yöneticilerin yer aldığı imza töreninde renkli anlar yaşandı. Karaman, Çaykur Rizespor’u tercih etme nedenini şu sözlerle anlattı: Rizespor potansiyeli olan bir takım. Zaman zaman bunları kullandı. Bizim hedefimiz bunu yukarılara çekmek.

İSMAİL KARTAL’IN FİKRİNİ ALDIM


FUTBOLCULUK dönemimde küme düşme üzüntüsü yaşadım. Biz öncelikle bu ligde yaşamanın mücadelesini vereceğiz. Elbette burayı tercih ederken, Rize’nin hedefleri olduğunu bildiğimiz için düşünmeden geldik. Futbolu seven bir taraftar grubuna sahibiz. El birliği ile bu takımı yukarılara taşımak istiyoruz. Gelmeden önce İsmail hoca ile konuştum. Fikrini aldım. Kendisi çok iyi arkadaşım. Bugün burada ben, yarın bir başkası olur.

HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ


ANCAK bize ümit bağlamış insanlarla güzel bir bağ oluşturmak hedefimiz. İnsanız, aciz yaratıklarız. Bir tek görevimiz var: İslam noktası içerisinde yaşayışımız Allah'a; ahlaki olarak birbirimize saygı duymalıyız.” İmza sonrası konuşan başkan Hasan Kartal ise şunları söyledi: "Hocamızın kararlarında her zaman arkasında olacağız. Bu sene düşüncemiz net olmasa da seneye iyi yerlerde olacağımıza yürekten inanıyorum."

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap