SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor darmadağın
18.01.2021
ÇAYKUR Rizespor, birçok as oyuncusundan yoksun çıktığı Yeni Malatyaspor maçından 4-1 mağlup ayrılarak kan kaybını sürdürdü. Her iki takımın da dengeli başladığı karşılaşmada konuk ekip Rizespor, 27. penaltı kazandı. Hadebe ceza sahası içerisinde topa elle müdahale edince maçın hakemi Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Skoda, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirmeyi başardı. İlk yarıda başka gol olmayınca Yeşil-Mavililer soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

3 DEĞİŞİKLİK  MAÇI ÇEVİRDİ

KARŞILAŞMANIN ikinci yarısında ise işler Rizespor’un istediği gibi gitmedi. Hamza Hamzaoğlu’nun 3 oyuncu değişikliği ile ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Malatyaspor, 46. dakikada oyuna sonradan giren Mustafa’nın ortasında Kubilay’ın attığı golle eşitliği sağladı:1-1. Bu golden 4 dakika sonra bu kez sol kanattan Adem ortaladı, kafayı vuran Kubilay kendisinin 2. golünü atarken takımını da öne geçirdi: 2-1. 61. dakikada ise Hafez’in ortasında Umut’un kafa golü ile Yeni Malatyaspor farkı ikiye çıkardı: 3-1. 

OYUNCULAR MORAL  OLARAK ÇÖKTÜ

15 dakikada 3 gol yiyen Rizespor oyundan düştü. Yeni Malatyaspor’da oyuna sonradan giren Mustafa, 74. dakikada Adem’in pasında müthiş bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 4-1 oldu. Üst üste gelen gollerin ardından moral olarak çöken Rizesporlu oyuncular, pozisyon üretmekte ve oyun kurmakta bir hayli zorlandı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Rizespor, sahadan 4-1 mağlubiyetle ayrıldı ve kupadan elendikten sonra ligde de kötü gidişatını sürdürdü.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap