SON DAKİKA
SON DAKİKA


Seri galibiyetlere ihtiyacımız var
7.03.2020

 
Ünal Hoca ile takımda olumlu bir hava oluştuğunu kaydeden Bakır, “Diliyoruz ki bu değişim bize olumlu yansır ve arka arkaya galibiyetler alırız. İyi bir takımımız var. Karaman’ın sihirli dokunuşlarıyla hak ettiğimiz yerlere geliriz” dedi.
ÇAYKUR Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın gelişiyle birlikte takımda olumlu bir hava oluştuğuna dikkat çekerek Alanya maçını da kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Bakır, “Ünal hocamız, çok tecrübeli ve deneyimli bir teknik adam. Diliyoruz ki Ünal hocamızla birlikte Rizespor hak ettiği galibiyetleri almaya başlayacaktır” dedi.

ZOR BİR FİKSTÜR

LİGDE seri galibiyetlere ihtiyacı olduklarını kaydeden Bakır, “İnşallah onu gerçekleştiririz. Alanya oynadığı futbol ile herkesin dikkatini çeken bir takım. Çok zor bir fikstürden geçiyoruz. Özellikle Alanya maçının ardından Ankaragücü maçı, ertelenen Göztepe ve Galatasaray maçı var. Hakikaten zor bir süreç. Aldığımız sonuçlarla problem yaşadığımız ortada” diye konuştu.

GALİBİYET BEKLİYORUZ

BAKIR sözlerine şöyle devam etti: “Bir kan değişikliği oldu. Ünal hocamızın tecrübesi, ligi tanıyor olması ve bireysel katkısı muhakkak takıma yansıyacaktır. Alanya maçından galibiyet bekliyoruz. Taraftarımızın da bu sene en yoğun katılım sağlayacağını düşünüyoruz. Çünkü şehirdeki hava bunu gösteriyor. İnşallah Alanya maçı ile uzun haftalar sonra 3 puan ile tanışmış oluruz.”

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap