SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca uçmaya hazır
4.03.2023

Yeni 19 Mayıs Stadı’nda bugün derbi heyecanı yaşanacak. Rizespor deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Yiğit Arslan düdük çalacak

 

ÇAYKUR Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 24’üncü haftasında bugün deplasmanda Samsunspor’la karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak maç Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Yiğit Arslan’ın düdük çalacağı zorlu derbi ise TRT Spor ve beinsports max-1’den naklen ekranlara gelecek. Bu maç öncesinde Rizespor 37 puanla dördüncü, Samsunspor ise 42 puanla ikinci sırada yer alıyor.

 

SON iki lig maçından 3’er puan çıkararak zirve iddiasını sürdüren Atmaca, aldığı bu başarılı sonuçlara bir yenisini eklemek için geri sayıma geçti. Bülent Korkmaz’ın öğrencileri şampiyon yolunda dev bir adım atmak için Samsun’dan galibiyetle dönmeyi umut ediyor. Rizespor’da sarı kart cezalısı Olawoyin bu maçta görev alamayacak. Bu ismin yerine yeni transfer John Mary’nin oynaması bekleniyor.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap