SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dünü unutalım bugüne bakalım
25.06.2020
Trabzonspor’un Alanyaspor ile oynadığı maç sona erdi ama yankıları devam ediyor. Son saniye golü olmasaydı bugün farklı konular konuşuyor olacaktık. Tamam Hüseyin hoca hata yapmıştır, bunu kendisi de kabul etmiştir. Büyütmenin uzatmanın bir anlamı yok. Artık dünü unutup bugünü konuşmalıyız. Kaçan bir şey yok! 6 hafta ve alınacak 18 puan var. Taraftarlık demek, her puan kaybında acımasızca eleştirmek değildir, destek olmaktır. Tabii ki eleştiri olacak lakin yıkıcı değil yapıcı olmalı. Eminim Hüseyin hoca bugünden ders almıştır. Keza başka hata işi oldukça zora sokar. Durmak yok, mücadeleye devam. İki satır da Ahmet Ağaoğlu'na yazayım; Sayın Ağaoğlu'nun şahsına ve ailesine edilen küfürleri kabul etmek mümkün değil. Kendisini tutamamış ve sahaya inmiştir. Doğru ya da yanlış bunu da fazla uzatmamak lazım. Bir anlık öfkeyle kendini kontrol edememiş ve sonrasında özür dilemiştir. Alanyaspor da bir özür dilemelidir. Neyse dediğim gibi önümüze bakmak durumundayız. Düne takılıp kalırsak önümüzü göremeyiz. Hep destek, tam destek

***

Trabzonlu ihanet etmez! Trabzonspor, bu hafta Ankaragücü ile oynayacak. Ve bu maç öncesi Ankaragücü’nde bir ayrılık yaşandı. Anka ragücü Başkanı Fatih Mert, yaptığı açıklamada, ‘Hocamız Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesi Trabzonspor ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklamaların kulübümüzü ve kendisini sıkıntıya sokmaması adına karşılıklı olarak feshedilmiştir’ ifadelerini kullandı. Şunu unutmayın Fatih efendi, hiç bir Trabzonlu ekmek yediği yere asla ihanet etmez. Akçay da etmezdi. Eminim ki değerli hocam Mustafa Reşit Akçay, takımına Başakşehir'e, Galatasaray'a, Beşiktaş'a karşı nasıl futbol oynattıysa aynı futbolunu Trabzonspor'a karşı da oynayacaktı. "Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim" sözünü sadece Akçay değil tüm bu renklere gönül veren herkes kullanır. Bu sözü söyledi diye teknik adamın işine son verilmesi doğru olmadı. Mesela ben Gümüşhaneliyim, Gümüşhanespor'un şampiyon olmasını isterim. Bu çok normaldir. Herkes kendi memleketinin takımına sempati duyar, o takımın başarılı olmasını ister. Her Trabzonlu da Trabzonspor'un şampiyon olmasını ister. Bakınız herhangi Trabzonlu oyuncu Trabzonspor'a gol atmadı mı? Attı. Hem de ne kritik dönemlerde... Hatta en iyi performanslarını bu takıma karşı sergileyenler de oldu. Hiç birine kızamam. Onlar ekmek yiyorlar. Herhalde aslanlar gibi oynayacaklar. Zaten oynamazlarsa, yatarlarsa büyük adilik yapmış olurlardı. Hani derler ya bir insanın fikri neyse zikri de olur. İşte bu hep onların düşünceleri, demek ki onların kafa yapısında bunlar var. Daha da söylenecek sözüm yok.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap