SON DAKİKA
SON DAKİKA


Erteleyin de rahat edelim
17.03.2020

 
Geride bıraktığımız hafta sonu iki önemli müsabaka oynandı. Koronavirüs nedeniyle iki maç da seyircisizdi. Bu maçın seyircisiz oynaması bize ne kazandırdı, merak ediyorum. Bu yasağı koyarak kalabalık ortamın oluşmasını mı engellediniz?

Tüm Türkiye bu iki maçı izlemek için kahvehanelere, derneklere, lokallere gitmedi mi?

Yakın temas ise alın size yakın temasın ağababası.

Başakşehir maçlarını seyircisiz oynuyor. Trabzonspor maçının seyircisiz oynanması da onların işine geldi. Burada olan Trabzonspor’a oldu. Bir taraf sevinirken, diğer taraf üzülemez. Bir karar alınıyorsa herkesi memnun etmeli. 40 bin taraftar olsaydı Trabzonspor maçı berabere mi biterdi?

Ya da Galatasaray tarafından bakalım; Derbide Galatasaray taraftarı olsaydı sonuç öyle mi olurdu? Amma velakin bu hafta maçlar ertelenmeliydi.

Bir genelge yayınlanıyor, bir çok yasak geliyor. Sağlığımız için uymalıyız, uymak zorundayız da. Ama Bu yasaklar ne zaman arttı? Vaka sayısı 12’yi geçince.

Şimdi erteleme yapmıyorsunuz ama vaka sayısı (Allah göstermesin) 100’leri bulunca maçlar ertelenmeyecek mi? Tabi ki ertelenecek.

Ne bekliyorsunuz öyleyse, ertelesenize… İlla vaka sayısı mı artacak?

Allah aşkına erteleyin de rahat edelim, seyircisiz oynanması çözüm değil.

***

Bir de bizim taraftara sesleneyim; Lig sonuna kadar susun, lütfen!

Neden şampiyonluğun yıllardır gelmediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Taraftar tabi ki eleştirecek, tabi ki düşüncesini dile getirecek. Lakin, eleştirirken yıkıcı değil yapıcı olalım. Bazı durumları da göz önünde bulunduralım.

Bu takım lider arkadaş, lider!

Şampiyon da olacak inşallah. Ama bu zihniyetle değil, bütün güzel şeyler sabırdan sonra gelir. Sabırlı olmak lazım.

TS Club’ın yolunu bilmeyenler, sosyal medyada ahkam kesiyor. Taraftarlık bu değil. Bırakın bu taktik ve oyuncu tercihlerine yorum yapmayı. İnanalım, destek olalım. Sonu güzel olacak, inanıyorum. Siz de inanın…

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap