SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galibiyet çok şey demek
14.01.2023

LİGİN 19. haftasında Başakşehir (bugün) ve ikinci yarının ilk maçında İstanbulspor ile sahasında karşılaşacak Bordo-Mavililer, 21. haftada Hatayspor'a konuk olacak. 22. haftada Antalyaspor ile kendi evinde oynayacak Karadeniz devi, 23. haftada İstanbul'da Galatasaray ile derbi maçı oynayacak. Trabzonspor, 24. haftada Ümraniyespor, 25. haf- tada ise Adana Demirspor'u Akyazı Stadı’nda ağırlayacak.

 

TRABZONSPOR, ligde sahasında 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik alarak topladığı 29 puanın 18'ini elde etti. Bordo-Mavililer, iç sahada Hatayspor'u 1-0 yendi, ardından Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Sahasında Gaziantep FK'yi 3-2 yenen Karadeniz ekibi, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalırken, Sivaspor'u ise 1- 0 mağlup etti. Daha sonra Konyaspor karşısında sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Bordo-Mavililer, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın ardından Fenerbahçe'yi 2-0, Giresunspor'u 3-0 yendi.

 

DEPLASMANI SEVMİYORUZ

 

TRABZONSPOR, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Avcı’nın takımı, bu karşılaşmalarda 11 puan elde etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap