SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kongre var aday yok
18.02.2023

SÜPER Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, 18-25 Şubat tarihlerinde yapılması kararlaştırılan seçimli olağanüstü genel kurul kararının ilk oturumu bugün saat 13.00’de gerçekleştirilecek. Aksu Mahallesi’ndeki Giresunspor Tesislerinde yapılacak olan kongrenin birinci oturumunda yeterli çoğunluğun sağlanması beklenmiyor.  Mevcut başkan Hakan Karaahmet ve yönetiminin genel kurul kararı almasından sonra gözler başkan adaylarına çevrilmişti. Ancak kimsenin kongre öncesinde adaylığa başvuru yapmadığı öğrenildi.

 

GİRESUN tarihinin en önemli kongrelerinden biri olarak görülen seçimli kongre öncesinde kimsenin ilk oturumunda aday olmaması camiayı endişeye sevk etti. İlk oturumunda çoğunluk sağlanması beklenmeyen kongrenin ikinci oturumunun 25 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de Giresunspor tesislerinde çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilmesi bekleniyor. İkinci oturum öncesinde ismi geçen adayların hafta içerisinde resmen başvuru yapması bekleniyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap