SON DAKİKA
SON DAKİKA


Mahmut Tekdemir ayrılmak istiyor
5.12.2020
Abdullah Avcı’nın ara transferde takımda görmek istediği oyuncuların başında Mahmut Tekdemir geliyor.

32 yaşındaki ön libero, Avcı’nın Başakşehir’de görev yaptığı dönemlerde en önemli oyuncularından birisiydi.

Belki de en önemlisiydi. Çünkü, Mahmut, Avcı’nın oynattığı sistemin kalbi gibiydi. Tecrübeli teknik adam, öğrencisini Trabzonspor’da görmek istiyor ancak bunun gerçekleşmesi bir hayli uzak ihtimal gibi duruyordu.

Ancak İstanbul’dan Başakşehir Kulübü’nden gelen bir bilgi, bu transferin çok da zor olmayacağını ortaya koydu.

Bilgiyi aldığımız kişi Başakşehir’in önemli bir ismi. Bu futbol adamının bize anlattığına göre, Mahmut Tekdemir ile Başakşehir’in hocası Okan Buruk’un arası limoni. Bunun nedeni ise milli futbolcu Mahmut’un idman yapmayı pek sevmemesi. Tecrübeli orta saha Okan buruk Başakşehir’in başına geçtikten sonra antrenmanları aksatma işini daha da artırdı. Bu nedenle de Okan hoca Mahmut’u sürekli yedek bırakıyor. Yaşananları bize anlatan kişi, “Şu anda ikisinin arasında ciddi bir sorun var. Okan Buruk Mahmut’tan memnun değil. Mahmut da eski hocası Abdullah Avcı dönemini çok özlüyor. Çünkü Abdullah hoca onu iyi idare ediyordu. Hatta o dönem Mahmut takımın en çok çalışan isimlerinden birisiydi. Böyle giderse devre arasında bir ayrılık yaşanması sürpriz olmaz” iddiasında bulundu. Mahmut Tekdemir’in 2024 yılına kadar Başakşehir ile sözleşmesi bulunuyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap