SON DAKİKA
SON DAKİKA


11'de 11 Trabzon'lu
28.06.2024

Avrupa Futbol Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Millilerimiz bir iyi bir vasat devam ediyor. Şimdilik son 16 turuna kaldılar. Oyuncu kadrosuna baktığımızda, bekleneni veremeyen çok isim var. Yoksa bu kadro grubu lider bitirecek, Çekya karşısında kolay sonuca gidecek kadrodur. A Milli Takım oyuncu havuzu her yönüyle mükemmele yakın. Çekya maçında İtalya teknik adamın bir takım hataları oldu. 1-0 önde olan takım oyunu 2’ye taşır. Taşıyamazsa kalesinde gol görmemeli. Okay tercihi doğru olsa da, Milli Takımlar orta sahası çok kırılgan. Stoperlere çok yük biniyor. Okay gibi bir çapa oyuncunun ilk 11 başlaması şart.

10 kişi kalan takımdan çok atak yedik. Gürcistan maçında da benzer işler oldu. Şimdi işler daha da zorlaşacak. Milli Takımımızın rakibi Avusturya. İstim üzerinde. Tam buldozerler. Alman ekolünün yeni versiyonu. Avusturya’nın iki maçını da izledim. Ters gelen rakiplere karşı zorlanabilirler. Montella bu maça tüm maçlardan daha iyi hazırlanmalı. Grup aşamasında İtalyan teknik adam çok hata yaptı. Bunu da söylemem lazım.Gelelim tartışmalara. Arda Güler ve kaleci kim olsun tartışmaları boş tartışmalar. Trabzonlu oyuncu olsun olmasın tartışması da boş. Orası Milli Takım. Kim Milli Takım formayı giyiyorsa Trabzonsporludur. Olay budur. Ben öyle bakıyorum. Bundan dolayı sahaya çıkan her oyuncuya Trabzonsporlu diye bakıyorum.Artık son 16’dayız. Bundan sonra çeyrek final olur mu? Olursa gurbetçilerimiz adına çok sevindirici olur. Turnuva ne kadar uzarsa bizim içeriye dönmemiz de uzar. İyi de olur. Milli Takımdan en az bir çeyrek final bekliyorum. Bekleyip göreceğiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap