SON DAKİKA
SON DAKİKA


Anneler Günü Hediyesi
13.05.2024

İki rahat takımın maçını izledik. Trabzonspor üçüncülüğü istiyor olsa da aklı kupada. İstanbulspor artık bir alt ligde mücadele edecek. İyi takımları var. Osman Zeki Korkmaz hoca, Trabzonlu ve gelecek kariyeri parlak. Kısıtlı kadroya rağmen mantık futbolundan yana. Böyle teknik adamların sayısının artması lazım. Maç, Visca ile İstanbulspor arasında geçti diyebiliriz. Bir oyuncu gerektiğinde bir takımın kendisi olur. Visca ve 3 asisti olmasa Trabzonspor yine kazanırdı ama nasıl kazanırdı? Visca her üç golde de başrolde. Özellikle Menuier’in golünde topu onun önüne bırakması Avrupai bir oyun görüşüydü. Bu arada, Visca, Onuachu ve Menuier yeni sezonun banko üçlüsü olmalı. Onuachu için sıkıntı var, kiralık. Satın alma opsiyonu Trabzonspor’u aşar. Bakalım ne olacak?

MAÇA gelirsek, Trabzonspor ve İstanbulspor alan savunması yaptı. Sarı siyahlılar oyunu kendi yarı alanında değil de önde oynasa fark daha da açılırdı. Trabzonspor ile hele rahat bir Trabzonspor ile oynarken açılmamak lazım. Onlar da kontrollü oyunu tercih etti. Bordo mavililer topu dolaştırdı, orta alandaki markajı daralttı ve kazandıkları her top ile kanatlara koştular. Maçın yıldızı Visca kadar Menuier, Mendy, Eren’e kadar her oyuncu vasatın üzerine çıktı.

MAÇIN eksiği taraftardı. Bu cezalar veriliyor ama futbolun çekim gücü de azalıyor. En azında böyle maçları çocuklara ve kadınlara açmak lazım. Mesela Anneler Günü’ydü. Trabzon’daki annelere stadyum açılabilirdi. Trabzonspor için kolay geçen bir 90 dakika oldu. Lig üçüncülüğü için en yakın rakip, İstanbul Başakşehir. Sonra Beşiktaş da potada. En kötü sezonu üçüncü bitirip kupayı da alırsalar, bazı şeyleri tolere edebilirler. Trabzonspor kazandı, Trabzonlu annelere anneler günü hediye verdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap