SON DAKİKA
SON DAKİKA


Artık Oldu Bu İş
14.02.2022

Bu haftaya kadar oyunu eleştirdik, bu hafta oyun da var skor da. Yani Trabzonspor şampiyon olacağını anlamış olmalı ki, oyununu da güzelleştirdi. Abdullah hoca o kadar doğru bir kadro ile çıktı ki, Hamsik hariç en doğru 11. Dorukhan’ı sağ bekte kullanması ayrıca alkışlanır. İlk devre ve maçın 70. Dakikasına kadar Trabzonspor oyunun tek hakimi. Tribünler şampiyonluğun hakkını veriyor. Uğurcan’a doğru dürüst top gitmiyor. Orta saha diğer maçlara göre daha diri ve oyunun içinde. Cornelius en iyi maçlarından birini oynamakta. Visca sahne alıyor ve 1-0. Gol erken mi geldi diye düşünmedim değil. Trabzonspor öne geçince hemen savunma yapıyor. Eyvah dedim, 70 dakika savunmada kalacaklar. Bu durumda Konya’ya gel bana gol at davetiyesi çıkaracaktınız ki, orta saha buna izin vermedi. Oyunu Konya yarı alanında kuran Trabzonspor, bu sezonki en kral hareketini yaptı. 

 

Bordo mavililer, ikinci devre daha dinlenerek oynadı. Nwkaeme ısrarcılığıyla ikinci Visca golü geldi. Boşnak oyuncu, net 9 puana direkt katkı sağladı. Ne kadar doğru bir isim olduğunu da ispat etmiş oldu. Son anlarda gelen Konya golü, vuruş ve gittiği yer olarak güzel bir goldü. 

 

Beklenenin aksine kolay bir maç oldu. Trabzonspor, kendi sahasında Giresun karşısında bile daha çok zorlanmıştı. Bu maçta top kimdeyse ve topu kim en iyi kullanmışsa maçı o zamandı. Konyaspor, bu kadrosuyla müthiş işler çıkarıyor. Derli, toplu ve iyi oynatılan bir takım. Hakemi eleştirecek bir şey ben göremedik. Temiz maç yönetti. Ve böylece, operasyon çekecekler diyenler bir kez daha yanılmış oldu. Trabzonspor saha içinde yeter ki kazanmak istesin, hakemler buna engel olamaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap