SON DAKİKA
SON DAKİKA


Başkan Doğan
21.04.2023

Böyle bir skor kimse beklemiyordu. Yeni hoca, moral motivasyonun artması demek ama öyle olmadı. Trabzonspor Sivas karşısında ağır bir yara aldı. Geçen hafta Beşiktaş maçındaki akıcı oyun kırmızı kartın da gelmesiyle gerçekleşmedi.

 

İlk devrede golü erken bulan taraf bordo mavililer oldu. Herkes Trabzonspor farkı açar diye beklerken, penaltı, kırmızı kart ile skor bir anda 2-1 oldu. Trabzonspor’un devreye mağlup girmesi, takımı demoralize etti.

 

İkinci devrede Trabzonspor toparlanır diye düşündük ama olmadı. Sivasspor, maçı isteyen taraftı. Hırvat teknik adam Bjelica, hiç bilmediği, tanımadığı takımın başında maça çıkmasının ağır bedelini ödedi.

 

Ertuğrul başkana soruyoruz, rakibi tanımayan teknik adamla neden hemen idmana çıkartıp, Sivas’a gönderdiniz? Ertuğrul Doğan çok genç, bu işleri öğrenecek ama şampiyon takımda asbaşkan olmasına rağmen, futbolun temel doğrularından habersiz.

 

Skor Trabzonspor aleyhine olunca, maalesef bunları düşündük. Sivasspor hak ettiği bir galibiyet kazandı. Hırvat hocanın suçu yok, ona eşofman giydirip, 1 antremanla Sivas’a gönderenlere bu mağlubiyetin hesabını sormamız lazım.

 

Trabzonspor’un sorunu teknik adam mı, yoksa başka şeyler mi var? Bu mağlubiyetler geldikçe galiba her şey daha kötü olacak diyesim geliyor. İnşaallah olmaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap