SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ben şampiyonum demek istiyor
5.01.2022

Devre arasında herkesin gözü kulağı transferde. Tüm takımlarda genel bir sessizlik hakim. Kamuoyu, Trabzonspor ne yapacak acaba diye beklentide. En formda, en çok puanlı ve şampiyonluğun bir numaralı adayı Trabzonspor transfer yapmasa da olur diye düşünenler var. Bordo mavili camia bir yandan, “İkinci yarı bizi rahat bırakmazlar” psikolojisini yaşıyor. Hakemler, İstanbul medyasının Trabzonspor’la uğraşacağı hakim görüş.Bütün bunları alt alta topladığınızda transfer akla geliyor. Abdullah Avcı bu yazılanları ve konuşulanları bir yerlerden duyduğu için sahaya sağlam çıkmak istiyor. Bunun ilk ve tek yolu iyi takım. Trabzonspor kanatları olmayan bir takım olmasına rağmen 46 puan yapabildi. İkinci devre ilk devre gibi rahat geçmeyeceği için takviye şart.

İlk hamle Edin Visca. Senelerdir Trabzonspor’a transfer olur. O sene bu seneye nasipmiş. Avcı, eski öğrencisini Trabzon’a çok istedi ve aldı. Trabzonspor Visca transferiyle ‘Ben şampiyonum’ demek istedi aslında. Yani masa başı, sonu, altı, üstü ne kadar oyun varsa planlayın, ben saha içini en güçlü hale getirdim demektir. Bu andan itibaren başkanın da teknik adamın da bahanesi kalmadı. Trabzonspor büyük bir yükün altına girse de, bu andan itibaren para değil, sonuç akılda kalacak. Visca ile Trabzonspor en azından tek kanat da olsa daha avantajlı bir oyun oynayabilir. Yani ilk devredeki sade futbol, yeni kanat oyuncusuyla göze hoş gelen oyuna evrilecektir. Sol beke Iraklı genç bir oyuncu geliyor. Arçil’in önerisi olduğu ifade ediliyor. Ne kadar katkı verecek bilemiyorum.

Doğrusu sağ kanata deneyimli bir açık oyuncusu alırken, sola da deneyimli bir sol bek almak en doğrusu olurdu. Trabzonspor bu iki transferle geleceğine de yatırım yaptı. Önümüzdeki sezon Avrupa ve Türkiye’de daha hazır bir takım izleyeceğiz. Tek eksik kaldı, stoper. Oraya yerli alınırsa mükemmel devre arası işi olur.Malum yabancı kontenjanı var. Alternatifli bu kadro, elindeki avantajla ikinci devreye de ilk devrede olduğu gibi hazır girecek. Şimdiden heyecanla ligin açılışını bekliyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap