SON DAKİKA
SON DAKİKA


Beşiktaş Hak Etti
24.05.2024
Kötü bir final izledik. Trabzonspor adına kötü bir final izledik. En başta Abdullah Avcı, Serdar Topraktepe kadar cesur değildi. Beşiktaş, kupayı kazandı, hak ederek kazandı. Son anda Masuaku ile buldukları gol, maçın hakkıydı. Oyunun en başından sonuna kadar maçı domine ettiler. Önde bastılar, Trabzonspor’un kanat beklerini çıkarmadılar. Onuachu ilk devrede o golü bulmasa, Uğurcan 2-3 net pozisyonu çıkartmasa maç daha ilk devrede kopardı.Trabzonspor’un orta sahasındaki üçlü, Berat-Bardhi-Umut. Bu orta sahaya karşı, Salih-Al Musrati-Muçi orta sahası. Kalite farkı çoktu. 4-3-3 oynayarak Trabzonspor’un atak yapmasına fırsat bile vermediler. 
Trabzonspor Onuachu ile sürpriz bir gol buldu. Tamamen kişisel becerilerle. Onuachu 70 metre top sürüp golü buldu. İlk devrenin 1-1 bitmesi Trabzonspor adına dezavantajtı. İkinci yarıda üstünlük rakibe geçti. Beşiktaş set oyunuyla yine Trabzon yarı alanına yerleşti. Abdullah hoca takımı çok izledi. Elinden bir şey gelmedi ya da gereği buydu.Beşiktaş aramaya devam etti. 2’yi buldu. Trabzonspor Trezequet ve Visca ile canlandı. Pepe ile Umut’un oyuna girmesi bordo mavilileri nispeten öne çıkardı. Sürpriz bir golle son anda beraberlik geldi. Maç uzatmaya gider dediğimiz anda, Beşiktaş çok tartışılan oyuncusu Al Musrati’nin dış şutuyla uzatmalarda kupaya uzandı. Trabzonspor kupaların takımı olsa da Beşiktaş Trabzonspor’dan üstündü. Abdullah hoca, Serdar hoca kadar cesur olamadı. Trabzonspor sezonun en önemli maçını kaybederken, bir sürü şey kaybetti. Ligi, sezonu erken açacak. Beşiktaş takım halinde iyinin üzerindeydi. Trabzonspor kötü oynayarak kupayı kaybetmeyi hak etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap