SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu Kadar Zor Olmamalı
13.08.2021

Molde takımı açıklandığında herkes kolay rakip diye düşündü. Fizik gücüyle mücadele eden bir kuzey ülkesi takımına karşı tur hiçbir zaman kolay olmaz. Molde böyle bir takımdı. İlk maçta Trabzon’a, Trabzon’da 3 gol atması tamamen sürprizdi. O maç takım savunması anlamında eksikleri göz önüne serdi.

Trabzonspor, deplasmana kazanmak için gitti. 97. Dakikada gol yemesi gerçek anlamda bir talihsizlikti. Ancak maç içinde birkaç kez 2 farklı skoru elde edecek pozisyonlar yakaladılar.

Trabzon’da olduğu gibi Norveç’te de bu fırsatlar gole çevrilemedi.

İlk devrede ev sahibi Molde’nin baskısı, ikinci devrede de Trabzonspor’un oyunu domine etti. Uzatma ve penaltılarda Trabzonspor fizik gücü olarak eksik kaldı.

Abdullah hocaya Abdülkadir Parmak ne yaptı bilmiyorum ama Hoca, onu göz ardı ederek takımı zora soktu.

Uzatma ve penaltılar da gerçek bir heyecana sahne oldu.

Penaltılarda Trabzonspor kaybeder diye düşündük. Ama Uğurcan önceki maçlardaki hatalarını affettirdi ve 2 kurtarışla turu Trabzon’a getirdi.

Son penaltıyı Norveçli Trondsen’in atması  çok ilginç oldu.

Rahat ve güzel penaltı attı.

Trabzonspor çok daha rahat kazanacağı maçlarda taraftarının sinir katsayısını tavan yaptırarak işi zora soktu ama turu geçmeyi bildi.

Bundan sonrası daha kolay değil. Roma ile karşılacaklar. Zor 2 maç bordo mavilileri bekliyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap