SON DAKİKA
SON DAKİKA


Enseye karartmayın
16.06.2021

Maç öncesi herkes biraz umutluydu. Roma’da İtalya ile oynuyorsunuz. Neredeyse 30 maçtır yenilmeyen bir takımla.

Bu bir turnuva. Bir bakıma Şampiyonlar Ligi maçları gibi. Kalan iki maça bakmak lazım. O iki maçtan bir beraberlik, bir galibiyet de yeter. 3-0 değil de 1-0 bitse daha iyi olurdu. Çünkü grupları 3. sırada bitiren en iyi 4 takım yoluna devam edecek.

Şenol Güneş’i çıkardığı kadro ve değişikliklerle eleştirmek yanlış. Mesela Yusuf-Cengiz değişikliğini beğenmeyenler olmuş. Ozan’ı çıkarmalıydı diyenler var. Ozan, göbekte oynuyor ve kritik bir bölgede. Orayı hepten boş bırakamazdı.

Okay’ı çıkartıp risk aldı. Bunu da anlayabiliriz. Çünkü 1 gol atıp maça yeniden ortak olabilirdik.

Türkiye itiraz eden bir oyun oynamadı. Bir tek Burak ile ileride hele de bu İtalyan takımına gol atmak çok zor. Adamların sol beki Spinazzola’yı gördünüz mü? Çağdaş oyun böyle oyuncularla oynanıyor. Sol bek ama açık oyuncusu; kanat forvet. Normalde bu oyuncu Kenan Karaman’ı kovalaması gerekirken tam tersi Kenan İtalyanların sol bekinin peşine düştü.

Stoperleri bile kaç kez bizim ceza alanımızda gol aradı.

Şunu gördüm; bir ekolle oynuyorsunuz. Asgari bir takım ne kadar rakibi bozarsa o kadar başarılı olur. Türkiye rakibin oyununu bozma anlamında yetersiz kaldı. Şenol Güneş ne kadar geç gol yersem diye düşündü. Kendince haklıydı ama rakip İtalya.

Her şeye rağmen Bizim Çocuklar’ı tebrik ederiz. Galler ve İsviçre maçla- rında 6 puan. Olmadı 4 puanla gruptan çıkarız. Beklentim bu yönde. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap