SON DAKİKA
SON DAKİKA


Erken Skor
21.02.2022

Haftalar geçtikçe formunu bulan bir takım. Git gide oyuna hükmediyorlar. İlk yarım saatte işi bitiren takım, şampiyonluğa inanmış demektir. Trabzonspor’un bulduğu gollere, Alanyalı oyuncuların kişisel hataları olarak da bakabilirsiniz. Ancak, rakip ceza alanı önündeki pres, bu gollerin gelmesinde en önemli etkendi. Nwakaeme, bu takım için kaleci Uğurcan ile birlikte en kritik oyuncusu. Onunla birlikte alan boşaltan Cornelius, çıkana kadar en verimli oyunculardan biri oldu. Saha içindeki verimini, golle de süsledi. Golde, Norveçli’nin takibi ve presinin etkisi çok. 

Aytemiz Alanyaspor, kendi sahasından pasla çıkma inadını, ağır ödedi. Kaleciye oynadıkları toplardan kaybettikleri toplarla kalelerinden 2 gol gördüler. Bu gollerde ön alan presi yapan bordo mavili oyuncuların katkısı çok. Dorukhan, Nwakaeme, Cornelius, Puchaz, Bakasetas iyi oynayarak maçı tamamladı. 

Kaleci Uğurcan 1 penaltı ve net bir gol pozisyonu, toplam 2 gollük katkısı oldu. Trabzonspor’un en rahat maçında bile katkısı büyük. Hepsi bir tarafa, Abdullah Avcı’nın takımı özellikle ilk yarıdaki oyunuyla şampiyonluğu hak ettiğini gösterdi. İkinci yarı, vites düşürdü ve aktif dinlenerek maçı tamamladı. Yapılan oyuncu değişiklikleri geç olsa da, doğruydu. 

Trabzonspor puan kaybeder diye bekleyenler daha çok bekleyecek gibi. Artık şampiyonluk yolu daha düz ve dikensiz. Önceki maçlarda olduğu gibi Trabzonspor bir gol bulmak için maçın sonlarını beklemiyor. Önce skoru alıp, rölantide devam ediyor.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap