SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gol, oyundan üstündür
6.02.2022

Şampiyonluk hedefine doğru hafta hafta giden Trabzonspor yine şaşırtmadı. Neden şaşırtmadı? Oyun adına ilk dakikalar hariç tek bir olumlu işleri olmadı. Peki ne oldu? Visca transferini kim yaptıysa onu tebrik etmek lazım. Visca o golü atmasa ne olurdu, rakip de kazanabilirdi. Kasımpaşa 1-0’dan maç sonuna kadar topu dolaştıran takım oldu. İleride etkili oyuncuları olsa gol ve goller bulabilirlerdi. İlk devrede her iki takım da gol bulabilirdi. Trabzon net pozisyonları ilk devrede harcadı. İkinci yarı bordo mavililer bir kez rakip ceza alanında göründü. O da Serkan’ın ortasında Cornelius’un vurduğu kafa ile. Bu kadar kontrol de fazla değil mi diye sormak lazım.

Abdullah Avcı bu çekingenlikle buralara gelebilmişse, büyük şans. Galatasaray maçında 80 dakika mahkum, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında hiç oyuna girmeyen takım, umarız bir yerde patlamaz. Her şeye rağmen 3 puan, şampiyonluk yolunda çok çok önemliydi. İyi oyun oynayanlara değil, gol atana puan verdiklerine göre Trabzonspor, üzerine düşeni yaptı diyelim. Yapmayanlara gelince; Nwakaeme ilk sırada. Bu kadar mı vurdumduymaz olur insan. Televizyondan istatistiklere baktığımızda, Kasımpaşa tüm verilerde önde. Hem de Trabzon’da. Galip gelindi tamam ama hoca bu istatistiklere bakması lazım.  Trabzonspor şampiyon olacak o başka ama bu oyunu az güzelleştirmesi lazım. Kendi evinde deplasman takımı gibi oynamaması lazım. Maçta akıldan kalan, Abdülkadir Ömür’ün Yusuf Erdoğan’a attığı muhteşem ara pastı. Messi vari pası Kasımpaşa defans engelledi ama akılda kalan tek hareketti. Bir de Kasımpaşa’nın direkten dönen topu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap