SON DAKİKA
SON DAKİKA


Güçlü oyun, net skor
29.02.2024

Zaman zaman eleştirilerimizin odak noktasındaki Bordo-Mavililer gitgide güçlü bir oyun ile sahneye çıkıyor. Son 5 haftaya baktığımızda kalesinde gol görmüyor, oyunu tutuyor ve istediğini alıyor. İlk yarıdaki oyun Trabzonspor adına 5 üzerinden 10 puandı. İnanılmaz oynadılar. En sağdan en sola, Umut’tan Visca’ya kadar… Trezequet ile net pozisyonlar kaçtı. Sorun bitiricilikte. Onuachu’yu biz Afrika’ya formda yolladık, formsuz döndü. Pepe de aynı. Çok süre almadılar ama ikisi de henüz hazır değil.

 

İlk devrenin en dikkat çekici özelliği Umut-Berat ikisi. İkinci de Mendy’nin defansa alışması. Ben yine Mendy’yi ortada değerlendirirdim. Hocanın kararına kalmış. İlk yarıda Başakşehir net pozisyonu bırak Trabzon ceza alanına giremedi. İkinci yarıda da benzer bir oyun izledik. Son 15 dakika Başakşehir gücünü gösterdi. Trabzonspor’da efor kalmadı.

 

Yaklaşık 70 dakika topla haşır neşir olan Bordo-Mavililerdi. Trabzonspor Visca ile güzel bir gol buldu. Gol ön alan baskısının ne kadar önemli olduğunu göstermesi açısından dikkate değer. Trabzonspor ne zaman defans yapıyor, mahkum oynuyor ve golü yiyor. Skor, tam Abdullah Avcı skoru. 1-0 olsun bizim olsun düşüncesindeki hoca istediğini aldı.

 

Trabzonspor adına saha içinde güzel gelişmeler var. Oyun büyüdü, güçlendi. Kupada yarı final, sonrası final. Finale kadar bir zorlu maçı daha olacak. Bu oyunu bir iki tık daha yükseltirse finali görür, kupayı da alır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap