SON DAKİKA
SON DAKİKA


Güle güle
7.05.2022

İçerde-dışarda rakiplerinin korkulu rüyası Trabzonspor, son saniyelerde yediği golle maçı berabere bitirdi. Bu maçın özeti, aslında sezonun özeti gibi. Trabzonspor, maç içlerinde zaman zaman oyunda kalarak ve kontrollü oyunla sezonu tamamladı. Bu bir taktikti. Hatay’da şampiyonluğu garantilemişsin, daha farklı bir oyunla sahaya çıkılabilirdi. 3’lü defans, 5’li orta saha ve çift forvetle maça başlayabilirdi Abdullah hoca. Avcı, sistemine razı bir teknik adam. Gereksiz riskleri sevmiyor ancak taraftar da göze hoş gelen bir oyun istiyor. Bir kere, geriye bu kadar oynamak çok can sıkıcı. Topu kaybetsen de ileriye oyna diye oyuncularına direktif vermeli. Ya da oyuncular inisiyatif almalı.

İlk ve ikinci devrede takımı öne taşıyan oyuncu sayısı çok az. Ömür, gereksiz yere kendi çevresinde dönüp duruyor. Bu çocuğun futbolu nasıl gelişecek merak ediyoruz? İkinci devredeki değişiklikler, ilk devredeki silik takımda ciddi bir gelişme sağlamadı. Rakip çıkarken top kaybetti. Berat da bu sezon ki en doğru pasını attı. Djaniny önüne atılan topu bir feykle gole çevirdi. Trabzonspor, Trabzon’a şampiyon olarak dönecek. Akıllarda yeni sezon ve şampiyonlar ligi var. Bu takım şampiyonlar liginde ne yapar? Bundan sonra sorulması gereken soru bu? Uğurcan, Hugo, Bakasetas, Dorukhan ve Cornelius’un taşıdığı takıma, şimdiden takviyeler lazım. Her oyuncuya şampiyonluk için teşekkür edilip, bazılarına bir teşekkür daha edilerek güle güle denilmeli.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap