SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hamsik’e VEDA
4.06.2023

Maçın önüne geçen notlarla başlamak lazım. Tabii ki Merak Hamsik. Yani kısaca Grande! Maestro diyenler de var. Aşağı yukarı aynı anlama gelir. Onun veda maçı oldu. Trabzon’dan bir dünya yıldızı geçti. Geldiğinde herkes, emekliliğini burada yaşar diye baktı. O takıma şampiyonluk getirdi. Abdullah Avcı’nın saha içindeki beyni oldu. Golle veda etmesi bir yana keşke dolu tribünlerle uğurlansaydı. Trabzon’dan çok kaliteli isimler geldi. Kimisi, ismi kadar katkı sağlayamadı ancak Marek Hamsik, beklentilerin çok üzerine çıktı.

İleride Trabzonsporla yolu kesişir mi bilmiyoruz ama güzel hatıralarla buradan ayrılıyor.Marek Hamsik’in veda maçında saha içinin çok da önemi yok. Trabzonspor iddiasız olunca güzel oynar. İddiası olmadığı maçlara bakın, 4-5 atıyor. Azıcık iddiası olsa herkesi stres hastası yapardı. İlk devrede maçın adını koydular Hamsik’e veda maçı. O da bir penaltıyla Trabzon’a veda etti.  Kötü gol yoktur ama Baka’nın sağ ayakla örümcek ağlarını temizlemesi bu sezonun unutulmayacak anlarından biriydi. İkinci devrede de bordo mavililer top dolaştırdı.

Rakibini kendi ceza alanında sokmadı. Maçın başından sonuna ön alanda presle oynayan takımı ve oynatan hocayı tebrik etmek lazım.Fenerbahçe maçından sonra Hırvat teknik adamla olmaz diyenlere karşı, yeni sezonu bekleyin, olur diyorduk. Şimdi bakıyorum da olmaz diyenler olur diyor. Bu maç kesinlikle yeni sezon için ölçü olmaz ama Hırvat teknik adam tahminlerinizin çok üzerinde bir hoca. Bunu yeni sezonda göreceğiz. Trabzonspor sezonu kendi sahasında farklı bitirdi. Hamsik’e veda etti. Dorukhan da aylar sonra takımla buluştu. İlklerin ve vedaların maçı oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap