SON DAKİKA
SON DAKİKA


İlk Maçlar Böyledir
26.07.2024

Santraforu olmayan takımdan bir düzine gol atmasını beklemek hata olur. Trabzonspor klasik santraforu olmadan maça başladı. Son bölümde Enis oyuna girdi ve o da 10 dakika. Son dakikalarda Ruzomberok Trabzonspor kalesini abluka altın aldı. Hele 84’de kaçırdıkları gol yüzde 200’lüktü. Üst üste kornerleri söylemiyorum bile.

Bir tarafta 6 milyon euro’luk takım, diğer yanda 90 milyon Euro ile Türkiye liglerinin şampiyonluk adayı. Fark o biçim. Sahada o fark yok. Köy takımı diyemezsiniz ama seni köy takımı gibi eziyor. Abdullah hoca rakibin bu kadar baskı kurmasına nasıl izin verdi? Ve şu da var, orta sahanız bu kadar cılızsa sizi köy takımı gibi ezerler.

Visca, ne kadar transfer yapılırsa yapılsın en iyi oyuncu. Gol onun sayesinde geldi. İkinci yarı da benzer topları ceza sahasına gönderse de santrafor yok. Trezequet koşup yetişirse atabilir. Ama iyi bir golcü olsa en azından takım 2’yi erken bulurdu.

Uğurcan, erken yıldız olmaya başladı. Bu maçlarda bile 3-4 net çıkardıysa ligi ve sonraki turları düşünmek istemiyorum. Defansın bu seviye takıma bile açıklar vermesi, kötü orta sahaya, kötü orta saha, kötü takıma işaret.

İngiliz oyuncu Lundstram iyi oyuncu. Son anda güzel bir gol atan Cihan da takımda kalır.

Ülke puanı ve tur adına önemliydi. Trabzonspor kötü oynayarak kazandı ve turu geçti sayılır. Slovak ekibi, çok koşan görüntüsüyle maçta tutundu. Uğurcan olmasa maçın sonucu böyle mi olurdu?

Emin değilim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap