SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstikamet
28.09.2021

Her iki takımda büyük bir mücadele örneği gösterdi. Aytemiz Alanyaspor ilk devrede Trabzonspor’u kendi sahasında epey zorladı. Trabzonspor ilk 15 dakika rakibine maçı kazandırmak istediğini gösterdi. Sonra Alanyaspor Davidson ile karşılık verdi. Bülent Korkmaz’ın, Çağdaş Atan’dan sonraki takım kurgusu, doğru yolda olduğunu gösterdi. O kadar oyuncu kaybetmelerine rağmen, Trabzonspor ile baş başa oynadılar. İlk devrede karşılıklı 2 gol geldi.

Alanya’nın golü hızlı hücumla, Trabzonspor’un golü kanat hücumuyla. Bordo mavililerin yumuşak karnı orta saha. Berat’ı gören ortadan defansla yüz yüze kalıyor. Abdullah hoca, Trabzonspor orta sahasının kırılganlığına bir şeyler yapmalı. Bakasetas oyundan çıkarken sinirlendi ama ne yaptı? Hamsik’e mi yardım etti yoksa Berat’a mı? İleriye nasıl bir destek verdi? Kızana kadar kendini sorgulasın. 

Trabzonspor’un yediği golde Uğurcan’a hata bulmak kolaycılık olur. Kurtardığı gollük pozisyonları da göz önüne getirin. Serkan Kırıntılı, kariyer maçlarından birini oynadı. Hele son 10 dakikada 2 yüzde yüzlük pozisyon çıkardı. 

Trabzonspor 10 kişi kaldıktan sonra Alanyaspor fırsatı değerlendirmek istedi. Avcı Siopis hamlesiyle rakibi kısmen durdurdu. Onlar da yorulunca son 10 dakikayı defans yaparak tamamladılar. Trabzonspor 10 kişi ile Alanyaspor karşısında dişe diş mücadele etti. Hatta galibiyeti de kaçırdı diyebiliriz. Bu maçlar, size istikamet çizer. Trabzonspor iyi yolda. Yeter ki, taraftarı, medyası, camiası bazı şeylere inansın. Muhtemelen bu maçın sonunda Abdullah hocayı tartışılacaktır. 

Trabzonspor mağlup olmuyor ama galip de gelemiyor. 2 puan kaybı 3 puan gibi görecekler ama Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. Geçen hafta Konya, bu hafta Alanya, zor rakipler. Kayıp 4 puan gibi görünse de, Trabzonspor takımı üst düzey mücadele örneği ile şampiyonluk potasında.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap