SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kahramanlar
16.05.2022

Farklı duygular içinde bir maç izledik. Yıllardır beklediğimiz an gelmiş, biz yine basın tribünündeyiz. Ama bir fark var; Trabzonspor şampiyon. Gurbetten Trabzon’u yazmak, Trabzon’dan yazmaktan daha zor. Trabzonspor’u yapmazlar, artık bir daha şampiyon olamazsınız gibi cümleleri basın tribününde çok duyardık.

Abdullah Avcı bütün bu söylemleri yerle bir ederek, Trabzonspor tarihine geçti. Şampiyon takımı izlerken, gol yemesi ve atmasını değil, onu en güzel şekilde ağırlamayı ve uğurlamak önemliydi. Trabzonspor taraftarı görevini en iyi şekilde yaptı.

Bu şampiyonlukta aslan payı verilecekse ilk sıraya Abdullah Avcı’yı yazmak lazım. Maçın sonucu önemsiz olsa da aynı disiplinle takımını oynattı. İkinci aslan payı, Ahmet Ağaoğlu’na ve Ağaoğlu’nun başka olmasının önünü açanlara. Daha açık yazmama gerek yok herhalde. O isimler bellidir.

Maçın kısa kritiği; maç sonu gösterileri, maçtan daha güzel oldu. Maçın sonucunun öneminin olmaması ve oyuncuların yorgunluğu göze çarptı. Olsun, onlar herkesin hayalindekini başaran kahramanlardı.

Uğurcan Çakır ve arkadaşları, olağanüstü bir işi başardı. Bu camia Abdullah Avcı ve takıma ömür boyunca vefa duymalıdır. Hepsi birer kahramandır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap