SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kardeş payı
20.01.2022

Öyle bir ikinci yarı izledik ki, şampiyonluğa oynayan takım ile küme düşmeme hattındaki takım aynı iradeyi ortaya koydu. Mücadele olarak ligin en iyi ilk 10 fizik oyunundan biri oldu. İlk devrede Trabzonspor şut dahi atamadı. Şampiyonluğa oynayan takıma yakışmayan ilk devre. Bu devrede akılda kalan Hüseyin Türkmen’in değişmesiydi. Bana göre gereksiz bir değişiklikti. Orhan hoca muhtemelen ikinci sarı kartı düşünerek bu değişikliği yaptı ama hem oyuncu hem de takımı demoralize etti. Şampiyonluk uzun bir yol ve her oyuncu lazım. Hele yerli oyuncu çok lazım. Visca soldayken çok etkisiz, ne zaman Yusuf Erdoğan oyuna dahil oldu, Visca gerçek yerine geçti. Takım kombine ataklarla pozisyon üretti. Bakasetas ile iki dış şut, sonra Cornelius ile gol geldi. Trabzonspor beraberliği yakalarken, 1-2 gol daha atabilecek izlenimi verdi. Hamsik’in eksikliği, Dorukhan’ın dağınıklığı, Berat’ın nemelazımcı oyun anlayışı, bordo mavili takımı eksik bırakıyor. Son anlardaki değişiklikler orta sahayı canlandırdı.

Trabzonspor penaltı da kazandı. Ve iki kez kazandıkları penaltıyı gole çeviremediler. Burada Bakasetas’ın başarısızlığından çok Okan’ın başarısını konuşmak lazım. Çok iyi maç çıkardığı gibi, 3 dakikada 2 penaltı kurtardı. Trabzonspor’un puan avantajı devam ediyor. Moralleri bozmaya lüzüm yok ancak Nwkaeme, Hamsik yoksa sizin takımınız eksik. Kabul etmeleri lazım. Hafta sonu Galatasaray maçı bunun gibi zor geçer. Giresunspor hak ettiği puanı aldı. Diabate ileride topları ezmese başka goller bile bulabilirlerdi. Zeki, Aziz, Hayrullah ve kaleci Okan olağanüstü oynadılar. Hakem, Alper Ulusoy iyi maç yönetti hatta Trabzonsporluların aklında en ufak bir şüphe bırakmayacak kararlar verdi. Penaltı tekrarı tartışmalı bir karar. Bu riski alarak karar verdi ve iyi bir maç yönetti. İki komşu şehrin maçının centilmence geçmesi çok önemliydi. Bu da gerçekleşti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap