SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kayıp 2 Puan
28.11.2023
Zaman zaman böyle maçlar olabilir. İlk 20 dakikayı saymazsanız Trabzonspor dengeli oynadı. Avcı’nın stili bu, dengeli götür, oyundan düşme, skoru al. 2-0 olana kadar Sivasspor Trabzonspor kalesine indiği her pozisyonu gol buldu desek abartı olmaz. Taha Tepe, oynamayan bir kaleci olunca bazı gollerde hatalar yaptı. Ancak maçın faturası ona kesilemez. 

Defans ve orta saha, 2-0’a kadar kötü bir görüntü verdi. Bekler ve önlerindeki oyuncuların beklere yardım etmemesi, yenilen 2 golde de etkisini hissettirdi. 2 farklı sonuç, bordo mavili takımı uyandırdı. 2-1, akabinde 2-2. İki golde de klas ayaklar ve iyi pasların etkisi var.

Abdullah hoca pası sever, Pepe ve Onuachu’nun golleri, olumlu paslardan sonra geldi. 

İkinci yarıda bazı değişikliklerle hoca takımı sahaya sürebilirdi. Ömür takımı ileriye taşısa da pas atamama sorunu var. Ondan beklenen araya iyi paslar ve dönen topları almak ve takımı sağa sola deplase ettirerek oynatmak. Yapamadı. Bakasetas da öyle. 

İki ön libero ile oynamak Trabzonspor gibi büyük takımlara uymaz ama orta sahası bu kadar kolay geçilen takım iki ön liberoyla mı oynayabilir. 

İkinci yarıda Trabzonspor öne geçse maç bordo mavililerin olurdu. Trezequet’in girmesinden sonra takım daha da önde oynamaya başladı. Derken Sivas golü buldu. Trabzonspor yeniden beraberliği sağladı. 

Maçın hakkı beraberlikti. Trabzonspor kaybetse yazık olurdu ama 2 puanlık kayıp zirve için büyük yara. Trabzonspor saha içindeki sorunlarını çözebilirse yukarıyı zorlar. Bekler ve orta saha organizasyonlarındaki eksikleri devre arası tamamlarlar ve daha iyi bir takım olurlar. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap