SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kolay 3 Puan
13.03.2022

Birkaç değişkenliğin bir arada olduğu bir maç izledik. İlk devredeki Göztepe oyuna ortaktı. En az 1 puan alabilecek gibi oynadılar. 2 gol bulmaları tesadüf değil. Trabzonspor, 2 gol bulsa da, karşısında puana ihtiyacı olan bir takım var. Düşme hattındaki Göztepe’nin, bordo mavililere bu reaksiyonu vermesi normal.

Oyunun şekli ikinci yarının 45 ile 60. dakikaları arasında netleşti. Avcı’nın 3 hamlesiyle takım bir değil 2 golle ikinci yarıya başladı. Berat ile Trondsen, beklediğimiz değişikliklerdi. Yerlerine giren, Dijaniny, Dorukhan ikinci devre atılan 2 golün de mimarı oldu.

Abdullah hocanın Berat ısrarını anlamak zor. Zaten orada Siopis’in var, Berat ile 1 eksik oynuyorsun. Ayrıca takımın öne çıkmasına da mani. Kendi evinde iki ön libero ile oynamak rakibe cesaret verir. Göztepe’nin ilk devre oyununu böyle okumak lazım.

Trabzonspor, farkı açınca yeniden fabrika ayarlarına geri döndü. 60-90 arası uyutan, topu sürekli yana ve geriye oynatan oyun sistemiyle maçı tamamladılar. Son dakikalarda her iki kalede de net gollük pozisyonlar izledik. İki tarafın kalecileri de günündeydi.

Trabzonspor, bir virajı daha sağ salim döndü. Zor bir maç olarak başladı, kolay bitti. Göztepe ilk 45 dakikadaki oyunuyla akıllarda kaldı. Trabzonspor neye ihtiyacı varsa onu almasını bildi. Her gol ayrı güzel olsa da Visca’nın Abdülkadir’e attırdığı gol en güzeliydi. Ömür, iyi oyununu 2 golle taçlandırdı.

Cornelius’un dışarı alınması hariç, Avcı’nın kenar yönetimi mükemmeldi. Bordo mavililer, kolay ve net bir galibiyet elde etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap