SON DAKİKA
SON DAKİKA


Korkak olmak
17.12.2019

Kırılma maçıydı; kazanamadı. Trabzonspor klasik geleneği bu. Tabii nedenleri var. İlk nedenlerden biri orta saha. Trabzonspor bu orta sahayla maç kazanır; şampiyon olamaz. Sosa, Mikel ve yanlarında bir çapa lazım. Sezon başı, iyi bir ön libero alın, Mehmet Topal’ı alın dediğimizde bize karşı çıkanlar, şimdi takımı eleştirebilir.

 

Ünal hocam, kazanacak kadroyu sahaya sürdü. Sosa dün akşam biraz kıpırdasaydı, farklı olabilirdi. Mikel iyi niyetli ama yaşlı. Sosa, Nwakame, patinaj yaptılar adeta.

 

Ünal Karaman’ın birkaç hatası oldu. Herkes onun üzerine gidecektir. Mesela, Sturrigge’yi oyunda tutabilirdi. Nwakame kaç haftadır, her maça 11’de çıkıyor ve haliyle çok yorgun. İngiliz golcü ve Sorloth ile devam edebilir, Ekuban’ı daha erken oyuna katabilirdi. Yusuf Sarı’yı dışarı alması doğal ancak Avdijaj nedir? 

 

Zeki Yavru, 10 Avdijaj yapar. Mustafa Yumlu, Campi’den fazlası eder. Trabzonlular, kendi çocuklarını haksız yere sağa sola gönderir ve onlar Trabzon’a gelip ders verip gider. 

 

Yönetim kuruluna eleştirim  var; Rodellega, ligin en iyi altı pas golcüsü. 200 bin Euro fazla istedi diye, onun gözünün yaşına bakmayanlar, şimdi ağlasın. Avdijaj, Andusic, Fıratcan Üzüm, Yusuf Sarı gibileri almak yerine Rodellega’yı tutsaydınız be kardeşim. Trabzonspor’a 2 gol attı diye değil ama bir gerçek bu. 

 

Trabzonspor bu maçı kaybediyorsa bir şeye bakarım; bu takım şampiyon olmaktan korkuyor. Lafım en son Ünal Karaman’a. O korkmuyor ama onun arkasındaki herkes korkuyor. Başka sözüm yok.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap