SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötünün İyisi
16.01.2022

Maç sonucuna göre bu olmadı diyenler olabilir. Karşılaşmayı izleyenler, 1 puanın kayıp olmadığını, kazanım olduğunu görecektir. İlk ve ikinci devrede, Demir Grup Sivasspor’un topa sahip olduğunu, Trabzonspor’un zaman zaman etkili oynadığını söyleyelim. Bulduğu gol ve diğer pozisyonları önde oynarken elde etti. Berat, Dorukhan, Hamsik ile merkezi kontrol eden Abdullah Avcı, ön taraftaki eksiklikleri hissetti. Koita daha erken oyuna dahil olabilirdi. Cornelius’u, rakip stoperlerin içine atan Avcı, onun ceza alanından uzaklaşmasını göremedi.

Takımın forveti rakip kaleye 20-30 metrede olmayacak. Saha şartları ve oyuncunun top sürmesi gibi eksi koşulları da hesap ederseniz, golü Cornelius ile değil, Ömür ile bulursunuz. Hugo’nun Ömür’e attığı pas harikuladeydi. Trabzonspor geriye düşüp hemen cevap verdi. Bu çok önemli bir reaksiyondu. İkinci devrede şartlar ağırlaştı. Takımlar, oyuncu değişiklikleriyle skoru çevirmeye gayret etti. Sivas’ta Sivasspor’a net bir üstünlük kurmanız zor.

Mücadele gücü yüksek, fizikli bir takım. Bunlara rağmen Yusuf Erdoğan ile de net bir golden oldular. Trabzonspor kazansa, önü tamamen açılacaktı. Bu kayıp, şampiyonluk yolunda olumsuz bir etki yapmaz. Sivas deplasmanı sonuçta. Ligin en zor deplasman kentinden 1 puan çıkarmak başarılı olarak görülmelidir.  Abdullah hocanın kırmızı kart görmesi iyi olmadı. Kendi hatası oldu ama bu süreçte saha kenarında takımın yanında olması çok çok önemli bir durum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap